Abilerim kardeşlerim merhabalar.Formu bayağıdır takip ediyorum ve şimdi kaydoldum ve size sorumu yöneltmek istiyorum.Ben 4 ay öncesine kadar 1.65 boyunda 72 kiloda şişman biriydim
Biraz azim birazda hayatıma değişiklik nedeniyle ve sigarayı bırakmakla birlikte spora başladım.Önce sabah ve akşamları koşu yapmaya başladım sonra salona yazıldım.Ama bb değil dövüş sanatlarıyla uğraşıyorum 2 aydır.56 kiloya kadar düştüm fakat bazı sorunlar var beslenme ve kaslanma konusunda.Ben haftanın 6 günü salondayım kimi günler boks kimi günler ağırlık basıyorum ama kesin 3 gün muay thai ve kick boks antremanı yapıyorum.Kısaca şunu diyim ben çok halsiz kalıyorum 1 hafta sonrasında o yüzden hep diyeti yani beslenme programımı bırakıyorum saldırıyorum önüme gelene.Bana bu konuda yardımcı olur musunuz ? Sizlere beslenme programımı yazıyorum.
Sabah (08.00-09.00 arası)
Uyanır uyanmaz yarım litre su+ılık suyla limonlu sirkeli su içiyorum 1 bardak
3 kaşık yulaf+3 kaşık musliyi 1 kaseye koyup yağsız süt katıyorum.5 yumurta beyazı,Gr olarak demicem ama 1 avuç kadar lor peynir ve 2 dilim tam tahıl ekmeği.
Ara Öğün (10.30-11.00)
1 adet Elma
Öğlen (12.30-13.00)
1 kase kadar tavuk 1 büyük boy bol baharatlı limonlu salata bulgur/kepekli makarna/nohut/mercimek haşlama olarak ve dönüşümlü. 1 dilim kepek ekmeği.
Ara Öğün (15.30)
1 adet kivi yada portakal,125 gr light yoğurt.
Ara Öğün (17.00)
1 adet meyve
Antreman Öncesi (19.00)
Tam tahıl ekmeğine lor sandviç
Antreman sonrası (22.00)
1 adet elma
Akşam yatmadan yarım saat önce 23.00
1 kase yağsız yoğurt 1 bardak yağsız süt .
Günlük 2.5-3 litre su tüketiyorum.
Günlük 1 bardak kahve ve 2 bardak yeşil çay içiyorum.
Önerilerinizi bekliyorum..

Sabah (08.00-09.00 arası)
Uyanır uyanmaz yarım litre su+ılık suyla limonlu sirkeli su içiyorum 1 bardak
3 kaşık yulaf+3 kaşık musliyi 1 kaseye koyup yağsız süt katıyorum.5 yumurta beyazı,Gr olarak demicem ama 1 avuç kadar lor peynir ve 2 dilim tam tahıl ekmeği.
Ara Öğün (10.30-11.00)
1 adet Elma
Öğlen (12.30-13.00)
1 kase kadar tavuk 1 büyük boy bol baharatlı limonlu salata bulgur/kepekli makarna/nohut/mercimek haşlama olarak ve dönüşümlü. 1 dilim kepek ekmeği.
Ara Öğün (15.30)
1 adet kivi yada portakal,125 gr light yoğurt.
Ara Öğün (17.00)
1 adet meyve
Antreman Öncesi (19.00)
Tam tahıl ekmeğine lor sandviç
Antreman sonrası (22.00)
1 adet elma
Akşam yatmadan yarım saat önce 23.00
1 kase yağsız yoğurt 1 bardak yağsız süt .
Günlük 2.5-3 litre su tüketiyorum.
Günlük 1 bardak kahve ve 2 bardak yeşil çay içiyorum.
Önerilerinizi bekliyorum..