Beslenme Günlüğüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

online253

Yeni Üye
Boy:1.84
Kilo:60(hedef 75-80) :)
Kullandığım Gainer Dymatize Super Mass Gainer
Kalkınca aç karnına 2 yemek kaşığı harnup pekmezi

Sabah:
-3-4 dilim yulaf veya kepek ekmeği 1 dilimi fıstık ezmeli.
-100-150 gr peynir
-4 yumurta(1 tanesi sarısıyla)
-1 avuç kuruüzümlü Yulaf ezmesi.
-1 Muz
-1 adet Supradin(Vitamin)

Ara: (10-11 gibi kursumda)
-Tavuk Göğüslü Sandviç
-Fıstık Ezmeli Peynirli Sandviç
-1 avuç kuruyemiş(kuru incir,kuru kayısı,kuru üzüm)

1-2 gibi antreman

Antreman Sonrası hemen salonun yanındaki lokantadan :)

-Tavuklu Pilav
-Tavuk Göğüsü
-İçecek
-2 ölçek Gainer
-Eve giderken yolda 1 avuç kuruyemiş

Akşam:

-Makarna veya Pilav(Haftada bir gün ton balıklı)
-Tavuk Göğüsü(haftada 1-2 kere kırmızı et)
-Doğal sütten yapılma yoğurt
-Salata(Brokoli,havuç vs vs)

Yemekten 1 saat sonra Doğal sütten yapılmış bol pirinçli Sütlaç arada üstüne muz doğra.

Gece yatmadan:

2 ölçek Gainer
2 yemek kaşığı pekmez
1 yumurta(sabah yediğim yumurta sayısına göre)

İdman olmayan günler Gündüz ve yatmadan olmak üzere toplamda 6 ölçek gainer. Size sormak istediğim beslenmem konusunda genel görüşleriniz nelerdir ve gainerın ölçeği çok büyük ama hoca günde 4 ölçek almamı istiyor gainer sizce fazla değilmi ? haftanın 3 günü salona gidicem diğer günler off zayıflıktan bıkmış ekmorf bir tipim hoca zayıf olmamın avantaj olduğunu söylüyor siz ne düşünüyorsunuz ?

arkadaşlar motivasyon amaçlı kötü veya iyi yorumlarınızı bekliyorum ayrıca merak ettiğim sorularada yardımcı olursanız sevinirm.

bu kadar yiyeceğin hakkını antrenmanda vermıyorsan kilo alamazsın dostum :) vucut tipimiz ayni 3 haftada 2.5 kilo aldım orası ayrı konu tabi

bakalım yarın başlıyorum spora ilk bir ay başlangıç antremanları dedi hoca yani zorlamıcakmış beni 2.side ona benzermiş sonrasında zorlaşıcak falan dedi

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:43 ----------

beslenmem nasıl sizce ? sağlammı sadece bu sabah 3-4 dilim ekmek biraz problem olucak gibi kepek ekmeği sabah sabah sert oluyor bide yenmiyor ona bi çare bulmam lazım ?

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı