Beslenme günlüğüm (Yeni Başladım)

Merhaba arkadaşlar, forumu belli bir süredir takip ediyorum ve sonunda fazla kilolarımdan kurtulup fit bir vücuda, sizin gibi deneyimli arkadaşların da tavsiyelerinde alarak, kavuşmayı planlıyorum.

Boy: 1.78
Kilo : 82

Alışveriş merkezinin birinde ölçtürdüğüm beden kitle endeksinde %15,1 yağ 12,1kg yağ çıktı (ne kadar güvenilir bilemiyorum). Hedeflediğim kilo 75kg.

Beslenme listemi antreman günleri ve kardiyo günleri olarak ikiye ayırdım.

Kardiyo Günleri (Salı- Perşembe - Cumartesi)

SABAH:
- 1 dilim kepek ekmeği
- 50gr beyaz peynir
- 3 zeytin
- yarım domates ve yarım salatalık

Ara öğün: 3 tane light kepekli bisküvi

ÖĞLEN:
- Bir porsiyon çorba (genellikle mercimek)
- 1 dilim ekmek
- salata

Ara öğün: 3 tane light kepekli bisküvi

AKŞAM:
- Evde ne piştiyse 1 tabak onu yiyorum
- 1 dilim kepek ekmeği
- Salata

Yemekten 1 saat kadar sonra meyva

Antreman günleri (Pazartesi - Çarşamba - Cuma) yukarıdakilerden farklı olarak

- Sabah 1 haşlanmış yumurta ve bir tatlı kaşığı bal
- Öğlen tavuk döner (Çalıştığım yerde başka bir protein kaynağı bulamadım tavsiyede bulunursanız sevinirim)
- Antremandan 2 saat önce 1 tabak pilav (kepekli bisküvi yok)
- Antermandan 15dk önce bir metro bar yiyorum
- Akşam yemeğine ek olarak 1 tabak pilav yada makarna
- Yemekten 1 saat sonra meyva

Antreman programım forumda bulduğum yeni başlayan için tavsiye edilen antreman düzenidir.
Kardiyo günlerinde de 40dk koşubandında forumda gördüğüm HIIT düzeninde koşu, 20*3 mekik, 8*3 barfiks 15*3 şınav, bel ve basen bölgesine hitap eden egzersiz hareketleri yapıyorum.

Bu çalışma düzenini tamamen internetten buldum tavsiyeleriniz bekliyorum arkadaşlar.

Değerli üyemiz;
Açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.Bu yüzden günlük bölümü dışında taşınmıştır.
Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Back
Yukarı