Merhaba arkadaşlar,
İsmim Onur yaşım 25, 67 kilo ve 1,70 boyundayım. 6-7 aydır düzensiz olarak bu sporla uğraşmaktayım.Vücut yapısı olarak fazla geliştiğim söylenemez. inceden nefret ettiğim bir göbeğim bulunmakta
. Masa başı bir işte çalışmaktayım gün içerisi fazla hareket ettiğim söylenemez. günlük beslenmem sabah 2 adet poğaça öğlen fix ev yemekleri (pilav, makarna, bezelye patates vs) akşam işten çıkıp eve varışım 7:30 - 8:00 civarı akşam da malum ev yemekleri ile beslenmekteyim.(belki ayda 1 alkol o da az
) Uyku düzeni olarak akşam 12 den önce gözüme uyku girmemekte günde ortalama 6 saat uyumaktayım. ( Gözümü kararttım artık erken yatacağım
) Kendime yeni bir program yazmak istiyorum ama öncelikle beslenme ve uyku sistemimi düzeltmem gerektiğini fark ettim.
Antrenman olarak hafta içi akşamları gitmeyi düşünüyorum cumartesi ve pazar günleri de gidebilirim. Hacim yapmak istiyorum. Beslenme ve antrenman günleri hakkında saygıdeğer görüş ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
.
İsmim Onur yaşım 25, 67 kilo ve 1,70 boyundayım. 6-7 aydır düzensiz olarak bu sporla uğraşmaktayım.Vücut yapısı olarak fazla geliştiğim söylenemez. inceden nefret ettiğim bir göbeğim bulunmakta

Antrenman olarak hafta içi akşamları gitmeyi düşünüyorum cumartesi ve pazar günleri de gidebilirim. Hacim yapmak istiyorum. Beslenme ve antrenman günleri hakkında saygıdeğer görüş ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler