Yaklaşık 2.5 aydır kilo vermek amacıyla düzenli besleniyorum. tam olarak 10 kilo verdim sporsuz 76 kilodayım.ve 2 hafta önce body salonuna yazıldım haftada 5 gün gidiyorum. beslenme konusunu tamamen google da araştırma yaparak kendi kendime düzenleme yaptım. şu anda kilo verme işlemi durdu. kas kaybı yaşamadan yağ yakımı gerçekleştirmek istiyorum. hiç cardio yapmıyorum haftada 1 gün yapmayı düşünüyorum. göbekte çok şişkinlik var bira göbeği diye tabir ettiğimiz şekilde. bunu indirmek ve vucüt yağ oranını azaltmak istiyorum . ilk defa kullancağım.yeni protein tozu, vitamin ve yağ yakıcı almayı düşünüyorum.
Beslenme düzenimi şu şekilde yapmayı planlıyorum. Bir de bunlara yağ yakıcı eklemek istiyorum. bilmiyorum gerek var mı . sanki bu göbek hiç erimeyecek gibi duruyor. Hyper shred yada hydroxycut eklemeyi düşünüyorum. sanırım Hyper shred alacağım
bu arada 2.5 aydır şeker tuz ve unlu yiyecekler yemiyorum
Kahvaltı
sabah uyanınca su bağdağı içinde 1 şeker kaşığı elma sirkesi
5 yumurta beyazı tavada
1 dilim çavdar ekmeği
3 yemek kaşığı lor peyniri
portakal yada elma suyu
1 çoba kasesi yulaf ezmesi
dymatize iso 100 protein tozu
opti men yada pharmaton multi vitamin
öğlen
şirket yemeği
yoğurt
ara öğün
nescafe
yeşil çay
akşam
beyaz tavuk eti
ton balığı
sebze yemekleri
Beslenme düzenimi şu şekilde yapmayı planlıyorum. Bir de bunlara yağ yakıcı eklemek istiyorum. bilmiyorum gerek var mı . sanki bu göbek hiç erimeyecek gibi duruyor. Hyper shred yada hydroxycut eklemeyi düşünüyorum. sanırım Hyper shred alacağım
bu arada 2.5 aydır şeker tuz ve unlu yiyecekler yemiyorum
Kahvaltı
sabah uyanınca su bağdağı içinde 1 şeker kaşığı elma sirkesi
5 yumurta beyazı tavada
1 dilim çavdar ekmeği
3 yemek kaşığı lor peyniri
portakal yada elma suyu
1 çoba kasesi yulaf ezmesi
dymatize iso 100 protein tozu
opti men yada pharmaton multi vitamin
öğlen
şirket yemeği