SunTzu
Üye
Selamünaleyküm arkadaşlar fitness'a başlamak istiyorum. Ailemi ikna edemiyorum bizim ailede spor yapan yok işte sen nerden buluyorsun böyle icatları durduk yere iş çıkartma felan diyorlar ikna edebilirsem ailemi gideceğim spora. Öncesinde kısa dönem boks yaptım kısa dönem fitness geçmişim var. Sporla pekde iç içe olamadım malesef. 20 yaşındayım 1.90cm 70kg ektomorf vücut tipindenim. Beslenmenin fitness da ne kadar önemli olduğunu biliyorum ( %70i diye biliyorum ). İnternetteki rehber sporcu alışverişi videolarını bakarak beslenme maliyetini ne kadar olacağını hesaplamaya çalıştım o videoları göre 400-500 liralar rahat çıkacak gibi bu miktarlar benim bütçemi Açar Ben üniversite öğrencisiyim derslerden ve okul hayatından kalan vakitte spor yapmak fit gözükmek istiyorum. Beslenme için fiyat performans açısından iyi olan bir beslenme listesi 70 kilo olan birisi için ne kadar maliyet olur hedefi plaj vücudu gibi vücut yapmak David Laid gibi ( özellikle omuz ve goğüs kasları ) bir kalıp. Fitness`ın sabır işi olduğunu ve matabolizma vücut genetigi beslenme ve disiplin gibi faktorlere bağlı olarak değişiklik göstereceğinin farkındayım ismini verdiğim sporcuya benzemek gibi bir amacım yok hedeflediğim fiziğe canlı bir örnek gösterebilmek için o ismi verdim. Yardımcı olursanız çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.