Bodye haftada 3 gün gidiyorum sabah 9:15 de başlıyorum antremana.Antremana gittiğim günler 7:30 gibi kalkıp 8 e kadar kahvaltı ediyorum.
Boy 1.74 kilo 62 kilo alarak kaslanmak istiyorum.Kilo almak istememin sebebi biraz kemiklerim dışardan belirgin o yüzden
Kahvaltım şu şekilde : 5 adet bebe bisküvisi + yulaf ezmesi + mısır gevreği bu 3 lüyü bi kaseye koyup sütle yiyorum.
5-6 dilim beyaz ekmek yada çavdar ekmeği,bal,pekmez,50 gr lor peynir
4 yumurta(2 si sarısı 2 si beyazı şeklinde)
Antreman başlangıç 9:15 bitiş 10:30
11:00 ton balığı + hazır meyve suyu(elma suyu) ((antremana gitmediğim günler ton balığı yerine günde 200 gr tavuk yiyorum))
13:30 yoğurtlu 1 yada 2 tabak makarna bazen pilav
16:00 15 tane bebe bisküvisi + sütle karıştırıp içiyorum
19:00 akşam 2 çeşit yemek biri sulu yemek(taze fasulye ıspanak nohut kuru fasulye vb..) diğeri makarna yada pilav
22:00 1 yada 2 haşlanmış patates + 25 gr lor peynir
bu öğünlerin arasındada elma mandalina gibi meyveler yiyorum ne zaman canım çekerse
Sizce uygunmu program 160 gr ton balığını sadece antreman günleri antremandan sonra yiyorum.Diğer günler günde 200 gr tavuk yiyorum
Boy 1.74 kilo 62 kilo alarak kaslanmak istiyorum.Kilo almak istememin sebebi biraz kemiklerim dışardan belirgin o yüzden
Kahvaltım şu şekilde : 5 adet bebe bisküvisi + yulaf ezmesi + mısır gevreği bu 3 lüyü bi kaseye koyup sütle yiyorum.
5-6 dilim beyaz ekmek yada çavdar ekmeği,bal,pekmez,50 gr lor peynir
4 yumurta(2 si sarısı 2 si beyazı şeklinde)
Antreman başlangıç 9:15 bitiş 10:30
11:00 ton balığı + hazır meyve suyu(elma suyu) ((antremana gitmediğim günler ton balığı yerine günde 200 gr tavuk yiyorum))
13:30 yoğurtlu 1 yada 2 tabak makarna bazen pilav
16:00 15 tane bebe bisküvisi + sütle karıştırıp içiyorum
19:00 akşam 2 çeşit yemek biri sulu yemek(taze fasulye ıspanak nohut kuru fasulye vb..) diğeri makarna yada pilav
22:00 1 yada 2 haşlanmış patates + 25 gr lor peynir
bu öğünlerin arasındada elma mandalina gibi meyveler yiyorum ne zaman canım çekerse

Sizce uygunmu program 160 gr ton balığını sadece antreman günleri antremandan sonra yiyorum.Diğer günler günde 200 gr tavuk yiyorum