Hawkman
Üye
Merhaba arkadaşlar. Günlük beslenme Programımı yazıcam, bu yaptığımı sadece almam gereken protoini hesaplayarak yaptım..
Boyum 178 cm
Kilo 78
Yağ oranım %18 ( Malesef Çoğunluğu göbekte)
Ve 1.5 yıldır Düzenli olarak antreman yapıyorum (Haftada en az 4 gün)
SABAH KAHVALTI ( 06:30)
- 1 Tam 5 yumurta beyazı
- 2 yemek kaşığı Yulaf ezmesi
- 250 gram yağsız süt 1 kaşık Bal
- 10-15 siyah zeytin
- 1 servis izole protoin tozu
ÖĞLE YEMEĞİ( 12:00)
-HAFTA İÇİ İş yerinde Şansıma ne çıkarsa. Et Çıkar ise Protoin fazla yoksa ilaveten 160 gr Konserve ton balığı)
Saat 17:00 Da 160 Gr Konserve TON Balığı.
19:00 Da evde oluyorum , Antreman öncesi BCAA 1 DİLİM BUĞDAY EKMEĞİ üzerine Fındık ezmesi 1 adet MUZ.
19:45 Antreamna başlıyorum Antreman sonrası 1 servis İsole Protoin Tozu + Glutemin ve 1 adet MUZ.
AKŞAM YEMEĞİ (21:45)
-250-300 GR Tavuk göğsü
-Biraz pirinç Pilavı
-Bol Yeşillikli Salata
-Biraz oğurt veya Şalgam içiyorum.
Antreman günlerinde beslenmem bu, Antreman yapmadığımda sadece 1 servis Protoin tozunu Kullanmıyorum.Bu beslenmeye başlayalı yaklaşık 1 aydır uyguluyorum. Bundan önce 3 vardiyalı sistemde çalıştığım için Pek öğün ve Antreman saatlerim belli olmuyordu.
Boyum 178 cm
Kilo 78
Yağ oranım %18 ( Malesef Çoğunluğu göbekte)
Ve 1.5 yıldır Düzenli olarak antreman yapıyorum (Haftada en az 4 gün)
SABAH KAHVALTI ( 06:30)
- 1 Tam 5 yumurta beyazı
- 2 yemek kaşığı Yulaf ezmesi
- 250 gram yağsız süt 1 kaşık Bal
- 10-15 siyah zeytin
- 1 servis izole protoin tozu
ÖĞLE YEMEĞİ( 12:00)
-HAFTA İÇİ İş yerinde Şansıma ne çıkarsa. Et Çıkar ise Protoin fazla yoksa ilaveten 160 gr Konserve ton balığı)
Saat 17:00 Da 160 Gr Konserve TON Balığı.
19:00 Da evde oluyorum , Antreman öncesi BCAA 1 DİLİM BUĞDAY EKMEĞİ üzerine Fındık ezmesi 1 adet MUZ.
19:45 Antreamna başlıyorum Antreman sonrası 1 servis İsole Protoin Tozu + Glutemin ve 1 adet MUZ.
AKŞAM YEMEĞİ (21:45)
-250-300 GR Tavuk göğsü
-Biraz pirinç Pilavı
-Bol Yeşillikli Salata
-Biraz oğurt veya Şalgam içiyorum.
Antreman günlerinde beslenmem bu, Antreman yapmadığımda sadece 1 servis Protoin tozunu Kullanmıyorum.Bu beslenmeye başlayalı yaklaşık 1 aydır uyguluyorum. Bundan önce 3 vardiyalı sistemde çalıştığım için Pek öğün ve Antreman saatlerim belli olmuyordu.