berkkocaman53
Üye
spora 7 ay kadar uzun bir ara verdikten sonra tekrar başladım bu 2. haftam bundan önce 1.5 sene non-stop devam ediyordum lakin staj döneminden dolayı bırakmak durumun da kaldım. vücudumda ki değişiklikler sixpacklerim'in hatları gitmiş durum da %4'lük bi artış oldu yağ oranım da. vücut tipim endomorf ve birazcık göbeğim de ve yanlarım da yağlanma oldu normal de yanlarım sıfırdı neredeyse.. onlar 2 ay da çözülecek şeyler gerçi kafaya takmıyorum da ^^ beslenme benim için önemli olan herkesin önemsediği gibi..
boy: 181
kilo:83
kas: 70.1
yağ 12
%
sabah (biraz geç uyanıyorum) 10-11 arası: 5 yumurta beyazı: 16 gram protein, 75 kalori
2 ölçek nutrade premium isolate protein 52 gr protein, 222 kalori
lor peyniri 150 gr. 15 gr protein, 108 kalori
domates, zeytin, ve 3-4 dilim uno tam buğday ekmeği.
ara öğün: 1 avuç ceviz 163 kalori (sizce bu iyimidir?) bazen bunun üzerine meyve ekliyorum 1 elma, 1 portakal gibi.
öğle 1-2 arası: 300 gr tavuk göğüsü (haşlama) 76 gr protein. 300 kalori
1 tabak lapa pilav 170 kalori
1 kase ev yoğurdu (annem yapıyor) 8 gr protein. 137 kalori
ara öğün 3:00 (asıl sorun burada, buraya ne sıkıştırmalıyım sizce?)
akşama doğru 4-5 arası: 300 gr tavuk göğüsü (haşlama) 76 gr protein. 300 kalori
1 tabak lapa pilav 170 kalori
1 kase ev yoğurdu (annem yapıyor) 8 gr protein. 137 kalori
arkadaşlar bu benim off gün'üm de uyguladığım yeme içme listesi ve bu haliyle toplam da 1800 kalori ediyor. antreman günlerim de aldığım protein, bcaa, glutamine takviyelerinin kalorisini de eklersek 3000 kaloriye yakın bir değer karşıma çıkıyor. hafta da 3 gün off durumdayım. bu off günler'de sizce bu durum da devam etmeli miyim yoksa üzerine ek olarak birşeyler katmalı mıyım, neyi çıkarmalıyım mesela? benim en büyük korkum, hani böyle off günler de evdeyiz 1800-2000 kalori yiyoruz ve dinleniyoruz bu bana biraz garip geliyor, garipden kastım; tamam dinlenicez kaslar öyle büyür de off gün de bu kadar yememiz normal midir? bu aptal hissi güzel bi açıklamayla üzerimden alırsanız çok ama çok sevinirim. çünkü en çok kafaya taktığım şey bu. beni anlayacağınızı umarım dostlar. şimdiden çok teşekkürler ^^ bu arada unutmadan 7 ay önce ki profilimi atıyım