thechosenone
Üye
Merhaba arkadaşlar foruma üye olmadan önce baya bir okudum formu çok yararlı bilgiler buldum.Ama programlar kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum o yuzden bir sorum olacak.Karın bolgemde yag cok ve asırı güçsüzüm.7.5 kg ile evde biceps calısıyorum bazen gogus ve omuzda calısıyorum ama bir türlü kas olmuyor ve yaglarım erimiyor. Artık olumune diyete başlıyacam.Ben kickbox yapıyorum bana cardio olarak ne onerirsiniz? ve evde hangi hareketleri yapmamı tavsıye ederseniz gogus,kol ve karın ıcın.Bu arada benim metabolizmam çok hızlı neden bılmıyorum.Bu sabır sporunda en sabırsızlardan bırıyım herhalde ama bunu da ırademle aşmaya çalışıyorum.
KISACA BEN:
İlkokuldan beri spor yapıyorum futbol kayak judo yuzme ancak bazılarını orta okulda bıraktım ancak yemek yemeye devam ettim.Lise 1 kickboxa başladım eve biraz kuvvetlendim ancak kaslarda hala tık yok.Şuan Lise 4 deyim ve artık okul yok.
Programım:
Kickbox antremanlarında:
10x4 push up(push up ın farklı çeşitlerini yapıyorum)
60 tane sit up
100 kere ip atlıyorum.
30 saat teknik
30 saat serbest dovuş
evde antremanlarım:
10x2 push up
60 sit up
Bazı arkadaşlarım 4 kg kullanıyor ben 7.5 hala tık yok kaslarda.Çokta et yiyorum protein için.Yani kotu beslenmiyorum.
Diyetim:
Sabah ufak keklerden
Sabah ogle arası:Elma
Oglen:Salata tavuk
Oglen-Aksam:Elma
Aksam:Salata tavuk
Bu arada salataya zeytin yag koymamam gerek dimi?
Şimdiden teşekkür ederim
(Başka konularıda inceledim,ancak kişisel sorular oldugu için sormak istedim)
KISACA BEN:
İlkokuldan beri spor yapıyorum futbol kayak judo yuzme ancak bazılarını orta okulda bıraktım ancak yemek yemeye devam ettim.Lise 1 kickboxa başladım eve biraz kuvvetlendim ancak kaslarda hala tık yok.Şuan Lise 4 deyim ve artık okul yok.
Programım:
Kickbox antremanlarında:
10x4 push up(push up ın farklı çeşitlerini yapıyorum)
60 tane sit up
100 kere ip atlıyorum.
30 saat teknik
30 saat serbest dovuş
evde antremanlarım:
10x2 push up
60 sit up
Bazı arkadaşlarım 4 kg kullanıyor ben 7.5 hala tık yok kaslarda.Çokta et yiyorum protein için.Yani kotu beslenmiyorum.
Diyetim:
Sabah ufak keklerden
Sabah ogle arası:Elma
Oglen:Salata tavuk
Oglen-Aksam:Elma
Aksam:Salata tavuk
Bu arada salataya zeytin yag koymamam gerek dimi?
Şimdiden teşekkür ederim
(Başka konularıda inceledim,ancak kişisel sorular oldugu için sormak istedim)