KinqHuso34
Üye
Merhaba abilerim ablalarım kardeşlerim 15 yaşındayım 9. sınıf öğrencisiyim 8 ay dır vg yapıyorum bugüne kadar hep haftada 5 gün idman olarak yapıyorum antremanlarımı fakat 9.sınıfa geçince derslerin zorlugu ve bazı proflardan duyduklarlarıma göre 3 günün bana avantaj sağlayacagını 5 günde çok kalori yakıp büyüyemessin diyolar.Kısaca kendimi anlatırsam
Hakan GÜMÜŞ ün öğrencisiyim bazılarınız bilir
Amino asit glutamin bcaa glukozamin kullanıyorum 1 kutuda protein ve 1 kutu gainer bitirdim beslenmem normal hafta içi aralıksız çalısıyorum pztesi salı çar per cuma olarak hafta içi 5 gün idmanım var ve şu şekilde
Pazartesi
Göğüs kol miğde
Salı
Omuz arkakol
Çarşamba
Sırt Kanat Miğde
Perşembe
Bacak calf miğde
Cuma
Tekrar Göğüs kol
Olarak çalışıyorum haftada 3 güne düşürsem idmanımı bana olan avantajları ve dezavantajları neler olur ? Mesela şu şekilde çalışsam
Pazartesi:Göğüs kol miğde Salı:Omuz arkakol miğde Cuma:Sırt kanat bacak calf
Değerli cevaplarınızı 4 gözle bekliyorum teşekkürlerbench_O
Hakan GÜMÜŞ ün öğrencisiyim bazılarınız bilir
Amino asit glutamin bcaa glukozamin kullanıyorum 1 kutuda protein ve 1 kutu gainer bitirdim beslenmem normal hafta içi aralıksız çalısıyorum pztesi salı çar per cuma olarak hafta içi 5 gün idmanım var ve şu şekilde
Pazartesi
Göğüs kol miğde
Salı
Omuz arkakol
Çarşamba
Sırt Kanat Miğde
Perşembe
Bacak calf miğde
Cuma
Tekrar Göğüs kol
Olarak çalışıyorum haftada 3 güne düşürsem idmanımı bana olan avantajları ve dezavantajları neler olur ? Mesela şu şekilde çalışsam
Pazartesi:Göğüs kol miğde Salı:Omuz arkakol miğde Cuma:Sırt kanat bacak calf
Değerli cevaplarınızı 4 gözle bekliyorum teşekkürlerbench_O