Benim İçin En Uygun Nedir Acaba ? ( Prof Bilgi Lütfen )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan necmo321
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar değerli arkadaşlarım abilerim ablalarım kardeşlerim.

Forum'mumuzda yeni bir üyeyim aranıza yeni katıldım.

İsim = Necmettin
Yaş = 21
Kilo=55 kilo
Boy =1.84
Meslek Öğrenci ( haftada 4 gün boşum )
İştah = Açık ( Yiyorum ama yaramıyor ) eatchicken:confused:

Forumda 2 gündür detaylı geziyorum.Fakat kendime göre tam bir bilgi bulamadım.Forum'u araştırıp gez bulursun demeyiniz lütfen.Tam istedigim birşeyi bulamadım çünki ( belkide bana yanlış geliyordur düşüncelerim ) Doktor'a gittim düzgün bir çare bulamadım.Kan degerlerimi ölçtürdügümde ise normal degerler çıktı.Bir sıkıntım hastalıgım rahatsızlıgım yok.Yemek seçmem çok nadir harici.Yemegi severim ama nedense çok çabuk yakıyorum yediklerimi hareketli bir insanımdır biraz.

Artık zayıf oldugum için kendim psikolojik kafayı yiyecek durumdayım.Sporu koydum kafama ... bench_Odumbelllls

Kendim kilo alıp bir takım spor yapmak istiyorum.En bilindik 2 marka önerildi forumda vede abilerim tarafından.

1= Hardline ProGainer 4,5 kg

2 = Optimum Nutrition Serious Mass

Forumda pek farklarını göremedim.Kilo almak için hangisi daha iyidir acaba ? ...

Ve bu düzen sistemine göre ne tür bir spor yapmam gerekli sabah öglen akşam çalışma türleri vs.Kendime bir sistem uyduramadım çünkü.Ne tarz hareketler kaç kg ile çalışmam gerek vs

Benim istedigim 2 net cevap gerekli.Hangi besin i almalıyım kilo için.Vede hangi spor çeşidini yapmam gerekli.Vaktim uygun çogu şeye.Ama spor merkezine gitmek istemiyorum açıkcası.

Bana tam bir net cevap verecek bu işte bilgili ve tecrübeli abilerimden detaylı bilgi istiyorum.Özel mesaj ile cep no atarlar ise gerek yüz yüze gerekse telefon ile detaylı görüşmek istiyorum.

Yardımcı olabilecek herkeze çok çok teşekkür ediyorum.

Saygılarımla forum üyeleri ... helllooo

dymatize gainer önerebilirim bende orta yollu başarılı bir üründür bunun yanında fitness :)

hizli kilo almak istiyorsan salona yazilman kilo almani destekler yazildigindada oradaki hocalarin isteklerin uzerine antreman konusunda seni yonlendireceklerdir. gainer olarak optimum u onerebilirim sutle beraber 3 ogun kullanabilirsin besin olarakta karbonhidrat + protein agirlikli beslen her ogundede her 2 si olsun bu sekilde devam edersen hizli sonuc alabilirsin

hizli kilo almak istiyorsan salona yazilman kilo almani destekler yazildigindada oradaki hocalarin isteklerin uzerine antreman konusunda seni yonlendireceklerdir. gainer olarak optimum u onerebilirim sutle beraber 3 ogun kullanabilirsin besin olarakta karbonhidrat + protein agirlikli beslen her ogundede her 2 si olsun bu sekilde devam edersen hizli sonuc alabilirsin
,

O konuda bana yardımcı olucaklar.Bayramdan sonra salon'a yazılacagım artık mecburen.Düşüncelerim biraz akıllandı bu aralar :) ...

Peki protein karbonhidrat der iken ? 2 ürün birdenmi almam gerekiyor aynı anda ilk seferinde.

Yoksa ilk başlangıcımda 2 aylık süre örnek verir isek progainer 4,5 kg lık protein ile başlamam kilo alımına yardımcı olabilirmi ...

teşekkürler

Ürünler falan filan, bir beklet onları. Daha önce, günde kaç kalori alman gerektiğini hesapladın mı?

Karbonhidrat ve Protein Alımını Yükseltip, Antremanları Hacim Almaya Yönelik Yapman Gerekiyor.

Örnek vereyim ;

Pazartesi günü

Sabah : 100 gr lor peyniri , 4yumurta 2si tam , 250 ml yağsız süt , 100gr yulaf.

ara öğün : 50 gr fındık

öğlen : 150 gr tavuk göğüsü veya tonbalığı yada kırmızı et , 150 gr makarna yada pilav 250gr light yoğurt bol yeşillik salata mesela.

antremandan önce 1saat kadar önce diyelim 100gr tavuk 100gr haşlama patates 50gr protein tozu 1fincan şekersiz kahve

antremandan sonra 50gr protein tozu 500ml süt

akşam yemeği : öğlen kırmızı et yemişsen akşam tavuk veya balık yani öğünleri farklılaştır.

150 gr balık - yanında 100 gr pilav veya haşlama patates makarna gibi
250 ml ayran bol yeşillik

gece 1muz 250 ml süt ile

kolay gelsin 2-3 ay düzenli çalışma ve beslenme ile farkı çok çok rahat bi şekilde görürsün.

antremanlarına örnek vereyim birde kafana takılmasın.

ağır çalışıp az tekrar yapacaksın

mesela ön kol 15 kiloda rahat 12 tekrar yapıyorsan, 25 kilo yapıp 8 tekrar yapacaksın
tüm hareketlerde böyle ilk önce kendini alıştır 1-2 hafta kiloları 3-5 artırarak git sakatlık çıkmasın.

kolay gelsin

Back
Yukarı