arkadaşlar 2 aydır spor salonuna gidiyorum daha öncede 2 ay gidip 1 ay ara vermiştim , benle aynı veya sonra başlayan yaşıtlarım direk bana göre çok agır olan agırlıklarla başlayabiliyor buda benim motivasyonumu aşırı derecede düşürüyor . 2 yıldır neredeyse hiçbir degişim göremiyordum kendimde gelişicek , gelişicek diye beklerken oldu 15 yaş , gelişmememin sebebiyse yazın 3 ay boyunca neredeyse hiçbir protein veya besleyici besin almayarak günde 4 saat uykuyla köyde çalışmamdı , çalışıyorum , didiniyorum ama arkadaşlarımdan biri geliyor gözümün önünde benden 4-5 kat daha fazla agırlık kaldırıyor , buda benim motivasyonumu sıfırlıyor , aglıyacak duruma geliyorum ve antremanımı bitirmeden çıkıyorum , tanıdıgım bütün yaşıtlarım benden çok güçlü , yaşıtlarım tatilini yaparken ben sürekli ugraşıyorum , çalışıyorum , bazen bunu düşünürken bu sporu bırakmayı düşünüyorum ama kendime sözüm var bırakamıyorum , hatta 2 hafta sonra tatile gidecegiz ben gene yüzmeye falan çıkmayıp evde dumbellarla çalışmayı düşünüyorum . gece 10 da yatıp sabah 8 de kalkıyorum sırf bu spor için oysaki yaşıtlarım sabahlara kadar egleniyor .birde çevremden gelen yorumlar var .