Benden daha zayıf ama daha güçlü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sagnak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sagnak

Üye
Merhaba arkadaşlar , size kafama takılan bir olayı paylaşmak istiyorum..21 yaşındayım.184 boyum var 90 kiloyum. ama hantal değilim..Kaslarım normal kilomun üstünde.yaklaşık 1 yıldır bu işle uğraşıyorum...Çevremde genelde güçlüsün derler...Benc press 110 giriyorum...buraya kadar herşey normal...Geçenlerde izmirden salona bir çocuk geldi.benimle aynı boyda.17 yaşında.80 kilo ve kasları benden daha az.kolu neredeyse yarım kadar göğsü de neredeyse yok..çocuk gözümün önünde 120 girdi...Komplexe girdim resmen.böyle şeyleri takmam ama insan bi garip oluyor...4 yıldır basketbol oynuyorum dedi.3 aydır body yapıyorum dedi...basketbolla pek ilgisi var mı bilmiyorum ve sanmıyorum ama bunun nedeni ne olabilir?

Ya sana yanlis bilgi verdi, gozunde buyuk gozukmek icin...
Veya cok basit , inne batiriyor kicina :lol:

Sende batir sende 150 basarsin ;)

biraz atmıs gibi geldi.. zaten kim sallamıyor ki bu devirde.çıkıp alt yapısı olmayıpta 3 aylık body hayatında 90 kg basıyorum dıyenler var :D

basabilir normaldir bence ben 15 yasındayım body 1 ay önce başladım 100 basıyorum yani... boy 185 külo 100

bende 200'ü gordum, ama otobanda. Sen bunlari kızların, arkadaslarinin yaninda anlat wormwood burda insanlar az cok anlayabiliyor sallandigini.

bir insanın genetik olarak güçlü olması mümkün. o kişi de şanslılardan. bu konuda yapılacak fazla şey yok. çok tüy siklet ameleler var, bi tutuşta koca buzdolabını 8 kat çıkarıyor. Allah vergisi.

bir insanın genetik olarak güçlü olması mümkün. o kişi de şanslılardan. bu konuda yapılacak fazla şey yok. çok tüy siklet ameleler var, bi tutuşta koca buzdolabını 8 kat çıkarıyor. Allah vergisi.

Evet size katiliyorum.

(Bir tutuşta koca buzdolabını 8 kat çıkariyor) lafida başarılı olmuş =)

Hamallar yorulmadan koca buzdolabını taşıyabiliyor ve senden benden daha sıska da olabiliyorlar, doğrudur.

Kaslar tamanen kargaşa.. Bizim takımda incecık bacaklı,kassız bir cocuk var benle aynı zıplıyor mesela..Aynı şekilde sızden zayıf olanlar genetik olarak güclüyse sızden daha agir kaldırabılırler bu gayet dogaldır bana góre..

Back
Yukarı