Bench Sehpasını Ucuza Getirdim :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alpay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Alpay

Üye
2 ay sonra salona gideceğim ancak bu süre içerisinde evde çalışmaya devam ediyorum bazı hareketlerı benchsız yapamıyordum kendıme bir bench sehpası almayı planladım yakınımızda satan bir mağaza buldum fiyatı 170 TL ydi öğrenci olduğum için biraz kalın geldi :D herneyse arkadaşlarımında önerileriyle bir ustaya bench sehpası + barfiks demirleri yaptırdım adam öğrenciyi diye 60 yerine 50 ye yaptı şimdi büyük bir dumbell seti alıcam ortalama fiyatları ne kadar olur 10 kg üstü dumbellerin , ayarlanabilir dumbellde alabilrim ama pahalı olduğunu duydum
:(:(

80-90 liraya sehpa bulabilirdin internetten çok daha iyi olurdu.
Ben 34kglik spin marka dumble setini 80-90 arası paraya almıştım, daha düşük kg alacaksan fiyat düşer, hepsiburadaya bakabilirsin.

evet taburede mantıklı fikir ama evde bench olarak kullanabılecegım hıcbırsey yoktu :( oyuzden ayrıca barfiks demirleride yaptırdım odaya her girdiğimde yapıyorum ıstemesemde :D

bence hıc calısmayın daha ıyı saglıgınız herseyden önemlı allah korusun bır kazaya cok acık bır durum..

tabure fikri güzel :D ama en her şeyin başı sağlık bide acemiyim sakata gelmeyelim aldım bench sehpasını parayı verince çalışma şevkide geliyo :D ileride spor salonunu aksatırsam istemyerek evde çalışmak için aldım :)

eskiden 6 ay kadar taburelerle antreman yapmış biriyim hiç sakatlık yaşamadım yeterki tabureler halının üzerinde olsun ve gereğinden fazla ağırlıkla çalışmayın bir şey olmaz onun dışında büyük alışveriş merkezlerinde bazen 20-30 kglik ayarlanabilir dumbell setleri görüyorum 90tl 100tl civarıydı fiyatları

Back
Yukarı