Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benc presste yaptığım kiloyu 2 haftadır kaldıramıyorum
ama diğer bölgelerde aynı kiloları kaldırabiliyorum sebebi nedir acaba
acaba barla çalışma yerine dumbell denesemmi
Bütün vücut tek 1 kas değil ki.Bir çok bölge ayrı ayrı kaslardan oluşmakta.Örneğin biceps çalışırken kaldırdığın ağırlığı triceps çalışırken veya ön kol çalışırken kaldıramayabilirsin.Çok yüklenme kendine.Çok yüklendiğin zaman kas daha çok yorulur.Kası dinlendirmeden de iki gün önce rahatlıkla kaldırdığın ağırlığı kaldırmakta zorlanabilirsin.
Bu olay bana da oluyor ara sıra, o gün pek motivasyonum yoksa ya da kafamda başka birşeyler varsa her zaman kaldırdığım ağırlığı kaldıramıyorum, zamanla geçer bence çok kafana takıp stres yapmana gerek yok
dikkate alıp yorum yazdığınız için teşekkürler MysticMind demek istediğim sadece o bölgede düşüş oldu bicepste 35 yapıyorum hep aynı sabit ona diyecek bir şey yok ama bench te 80 yaparken 75-70 arası gidiyorum
bide bench yaparken tricepslerim daha baskı altında kalıo hareketi internetteki gibi yapıyorum gene baskı altında kalıo sanki hareketin yapılışını unutmuum gibi enteresan bi durum