Bench presste set sayısı

svmszcck

Üye
Merhaba bu sporda 4. ayım bench presste 6 set çok mudur? 1 seti ısınma şeklinde yapıp kalanları da 5-12 tekrar olarak yapıyorum. Son hareket olarak da 4 set dumble press yapıyorum. Acaba en baştaki bench pressi 4 sete mi indirmeliyim?

hem bench press hem dumbell press yapmaktaki amac nedir? iki harekette ayni yere vuruyor birini yapmamani tavsiye ederim
bence bench pressi 4 sete düsür
ısınmayı da boş barla yüksek tekrar yap

Hocam benchi düz benchte dumble press'i ise inclineda yapıyorum. Başka programlarda çift press görüyorum. Yanlış mı diyorsunuz yani?

4 hareket:
-düz bench press(6 set 5-12 tekrar)
-dumble fly 4 set 8-12 tekrar
-makinede fly 4 set 8-12 tekrar
-incline dumble press 4 set 6-12 tekrar

hem bench press hem dumbell press yapmaktaki amac nedir? iki harekette ayni yere vuruyor birini yapmamani tavsiye ederim
bence bench pressi 4 sete düsür
ısınmayı da boş barla yüksek tekrar yap
Jim stopaninin antrenman programinda var bench press + dumbell bench press ben verim alinacagini dusunuyorum

Jim stopaninin antrenman programinda var bench press + dumbell bench press ben verim alinacagini dusunuyorum
verim alan alır tabi almasına da o adamla bu arkadaşın seviyesi ve beslenmesi aynı düzeyde değil dikkate almak lazım
yanlış anlaşılmasın jim stoppaniye şimdi baktım da göğüsleri bayağı kötü pek verim alıyor gibi gözükmüyor
4 hareket:
-düz bench press(6 set 5-12 tekrar)
-dumble fly 4 set 8-12 tekrar
-makinede fly 4 set 8-12 tekrar
-incline dumble press 4 set 6-12 tekrar
incline dumbell pressten sonra makinede fly yapman daha iyi olacaktır
daha agır girersin incline dumbell presse
bench press 4 veya 5 set yeterli olacaktır

Back
Yukarı