Bench press yaparken

Middlesmex

Yeni Üye
Göğüs ağrir mi ben nedense incline olsun normal bench olsun yaparken sadece kolum ağriyo oda kiloyu kaldirdiğim için göğüsümde hiç bir yanma yapmiyor bu hareket

BUTTER FLY de kolumu ağiritiyo yanma yapmiyo göğüsde

bench fly ise sadece göğüsün yan tarafini ve avuc icimi acayip ağritiyor

ben mi yanliş yapiyorum yoksa bu hareket göğüsü ağritmaz mi yaparken ?

Bugüne kadar göğüs çalışırken hareket sırasında göğüs kaslarımda yanma veya ağrı hissetmedim tek hissettiğim şişmeye başlamaları ve uyuşması :D Verim alıyor musun dersen en çok verim aldığım bölge göğüsler ;)

Bende diyorum abi bari azıcık zorlanin hiç birşey olmuyo göğüslere bench press göğüs hareketi diyolar kolum kopucak göğüsde bişi yok :P

bench press çalışırken ağırlığı arttıramıyorum bir türlü, sabit bir şekilde devam mı etmeliyim aynı kilolara yoksa yanlış yaptığım birşey olabilir mi?

tam olarak düzgün yapamıyorsun demekki
bench direkt göğüse ve biraz arka kola vurur
yanlış yapıyorsan omuza göğüsten çok tricepse vurur
harekette ağırlıkları azaltarak püf noktaları uygulayarak dene

Aynı sorun bende de var.Omuz ve tricepse vuruyor.Yalnız diğer gün kol ve omzumda ağrı değil göğüs bölgemde ağrı hissediorum.

bu doğru çalışma durumu ile ilgili bir video veya resimli anlatım var mı acaba sitede bench press ve incline bench press için? teşekkür ederim yardımlarınız için

Hareketleri yaparken tamamen kaldırma ve tamamen indirme. Halteri vücuduna değecek kadar indirme, birkaç cm kala dur. Ağırlık hep göğüs kaslarına baskı yapsın.

tutuşu dar yapmayın. çok hızlı hareket etmeyin, hem indiririken, hem de kaldırırken aynı tempoyu tutturun. yavaş yavaş kaldırıp laak diye hıphızlı indiriyorlar genelde. hareketin yarısı boşa gidiyor.

Back
Yukarı