Bench Press ( SORU )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Balboa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Balboa

Üye
Arkadaşlar Z bar ile bara 5 kg takarak bench press yapıyorum fakat göğüsümde ağrı sızlama vs. oluşmuyor 3x10 yapıyorum fakat değişen bişey yok acaba hareketımı yanlış yapıyorum veya Z barla yaptığım için mi ?

"triseps,omuz,göğüs vb" hepsini çalıştıran bir hareket ..ancak, ağırlıklı olarak "arka kol" gelişimi için kullanılırdı...ve bunu da en çok çalışan "larry scot" du...onun sayesinde gündeme gelmiştir...)

ağrı sızı hissetmek?!...((bu da yeni bir olay olsa gerek...ağrı,sızı vb kaslardaki tarvmatik etkiler sonucu oratya çıkan, "frenle,dur ,yavaş, sınırları zorluyorsun ,maksimumdasınvb" uyarısıdır...

ayrıca 18 kgs ile çalıştığın bir ağırlıktan bunu da pek beklememn gerekir...)))

"triseps,omuz,göğüs vb" hepsini çalıştıran bir hareket ..ancak, ağırlıklı olarak "arka kol" gelişimi için kullanılırdı...ve bunu da en çok çalışan "larry scot" du...onun sayesinde gündeme gelmiştir...)

ağrı sızı hissetmek?!...((bu da yeni bir olay olsa gerek...ağrı,sızı vb kaslardaki tarvmatik etkiler sonucu oratya çıkan, "frenle,dur ,yavaş, sınırları zorluyorsun ,maksimumdasınvb" uyarısıdır...

ayrıca 18 kgs ile çalıştığın bir ağırlıktan bunu da pek beklememn gerekir...)))

Öncelikle Teşekkürler Cevap İçin ;

Ne demek istediğini fazla anlamadım ama , Z bara 5 kg yetmez demek istedin sanırım yaşım 13 bench press için kaç kg takmalıyım ?

kac kg takacagını kendin bulmalısın cok fazla zorlanmadan tekrarlarını cıkarabilecegin bir agırlık takmalısın son sette seni zorlayacak agırlık

Back
Yukarı