Bench Barbell Press ağırlık artıramıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheKing
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar ben bodye başlayalı 4.5 ay oldu hiç bi temelim yoktu öncesinde ama şuan benchte 8 tekrarla en fazla 40kg yapabiliyorum artmıyor bi aydır sizce sıkıntı var mı yoksa normal bi durum mu beslenmeme dikkat ediyorum ...bench_O

bazı arkadaşlarım 5 ay için bu ağırlıgın az oldugunu söylüyor ne yapmalıyım ..

Vallahi ben 2 ay sonra ancak 48den 50ye çıkabildim pazartesi günü. Zannediyorum bir anormallik yok. :)

yaş 17 boy 1.83 kilo 73.5

Sana şunu söyleyebilirim.Arkadaşlarının laflarına kulak asma ben bu kadar kaldırıyorum sen az kaldırıyorsun muhabbetine dalar çalışmalarını bu yönde sürdürür ve kaldıramayacağın ağırlıklar denersen GELİŞEMEZSİN.Bende yaklaşık olarak 3 aydır kilo artışı yapamıyorum.Ancak değişik kombineler deneyerek problemi aşmaya çalışıyorum.Son olarak aldığım bir tavsiye üzerine şu yöntemi uygulayacağım.Kendimden örnek vererek açıklayayım.Şu an maksimum 65x6 yapabiliyorum.55 kiloyla 10x3 yaptıktan sonra son set maximum ağırlık gireceğim.1.5-2 aylık bir dönemde başarı bekliyorum.Olmazsa pesetmek yok çare aramaya devam.Tabi bu sırada da beslenmene çok dikkat etmelisin.

Son söz çevrene bakma insanların ne kadar ağırlık kaldırdıklarını önemseme kendine bak.Hareketi nizami yapmaya çalış.Herkesin gelişimi aynı değildir.Başarılar.

Powerlifter gibi çalışın, sıkıntınız hallolacaktır :)

Back
Yukarı