Merhaba arkadaşlar forumu devamlı takip ediyorum fakat yazmak bu kara güne kısmetmiş =)
Öncelikle Boyum 1.74 şuan kilom 88.5
2 Aydır spor salonunda çalışıyorum kendime göre gayette zorluyordum kendimi fakat dün tanita abla beni tartınca başımdan aşağıya kaynar sular döküldü resmen. 1 ay önce tartıldığımda 90.3 kiloydum ve dün tartıldığımda 88.5 kilo çıktım. Fakat benim problemim vermiş olduğum tüm kiloyu kastan kaybetmem yağlarım gramı gramına yerinde duruyor.
Sizlere önce antrenman programımdan bahsetmek istiyorum ;
Önce 5dk lvl 8 de eliptik yaparak vucudu ısındırıyorum
3 x 50 kg yukarı eğimli bench (12-10-8 şeklinde)
3 x 50 kg aşağı eğimli bench (12-10-8 şeklinde)
3 x 15kg CROSS BENCH DUMBBELL PULLOVER ( Adını çok aradım =) )
3 x 15kg Dumble Bench Press
3 x 12.5kg Triceps Kickback
3 x 12 kg Rope Pushdown
3x 18kg Back Lat Pulldown
Çekebildiğim kadar barfiks
Yapabildiğim kadar 10kg yamuk barla ön kol çalışıyorum =) Zigzag barda olabilir adı.
Peşinden ip ile düzlerimin üzerine çöküp 18kg ile karın kası çalışıyorum.
3 x 35 set mekik
3x 30sn plank
Motosiklet kazasından dolayı 2 diziminde çaprak bağları kopuk olduğundan bacaklarımı özellikle çalıştırmıyorum.
Bu egzersizler bittiği zaman tekrar eliptik üzerine çıkıyorum.
3 dk ortalama tempo sonunda 1dk çevirebildiğim kadar hızlı sonra 2 dk sinlen 1 dk çevir şeklinde 20dk tamamlıyorum.
Antrenman bu şekilde bitiyor.
Bunlar dışında entrenmandan 30dk önce L-Carnitine antrenmandan hemen sonra da 1 ölçek Genrise Protein alıyorum.
Yemek alışkanlıklarıma gelince ,
Haftada 1 alkol alıyorum arkadaş o benim keyfim güzelce içiyorum içerkende yanında karides kalamar somon vs tüketiyorum.
Bunlar dışında sabahları 5 yumurta yiğiyorum sarısına kıyamadığımdan sarısını da yiğiyorum. Beyaz peynir 2 dilim ekmek ve çay
Öğlen şirkette ne yemek çıkarsa ekmeksiz, pilav varsa almıyorum et varsa abanıyorum.
Saat 4 gibi 1 kaase yoğurt ve yulaf ezmesi yiğiyorum 3-4 tane kayısı kurusu atıyorum çünkü protein kabızlık yaptı bende =(
Bunun dışında antrenmandan sonra toz haricinde birşey yemiyorum eve gittiğimde bulursam 1 muz yiğiyorum o kadar.
Kafanızı şişirdim kusura bakmayın fakat gerçekten kastan kilo kaybettiğim için canım sıkıldı.
Nerede yanlış yaptığımı söyleyebilirseniz çok sevinirim.
Saygılar...
Öncelikle Boyum 1.74 şuan kilom 88.5
2 Aydır spor salonunda çalışıyorum kendime göre gayette zorluyordum kendimi fakat dün tanita abla beni tartınca başımdan aşağıya kaynar sular döküldü resmen. 1 ay önce tartıldığımda 90.3 kiloydum ve dün tartıldığımda 88.5 kilo çıktım. Fakat benim problemim vermiş olduğum tüm kiloyu kastan kaybetmem yağlarım gramı gramına yerinde duruyor.
Sizlere önce antrenman programımdan bahsetmek istiyorum ;
Önce 5dk lvl 8 de eliptik yaparak vucudu ısındırıyorum
3 x 50 kg yukarı eğimli bench (12-10-8 şeklinde)
3 x 50 kg aşağı eğimli bench (12-10-8 şeklinde)
3 x 15kg CROSS BENCH DUMBBELL PULLOVER ( Adını çok aradım =) )
3 x 15kg Dumble Bench Press
3 x 12.5kg Triceps Kickback
3 x 12 kg Rope Pushdown
3x 18kg Back Lat Pulldown
Çekebildiğim kadar barfiks
Yapabildiğim kadar 10kg yamuk barla ön kol çalışıyorum =) Zigzag barda olabilir adı.
Peşinden ip ile düzlerimin üzerine çöküp 18kg ile karın kası çalışıyorum.
3 x 35 set mekik
3x 30sn plank
Motosiklet kazasından dolayı 2 diziminde çaprak bağları kopuk olduğundan bacaklarımı özellikle çalıştırmıyorum.
Bu egzersizler bittiği zaman tekrar eliptik üzerine çıkıyorum.
3 dk ortalama tempo sonunda 1dk çevirebildiğim kadar hızlı sonra 2 dk sinlen 1 dk çevir şeklinde 20dk tamamlıyorum.
Antrenman bu şekilde bitiyor.
Bunlar dışında entrenmandan 30dk önce L-Carnitine antrenmandan hemen sonra da 1 ölçek Genrise Protein alıyorum.
Yemek alışkanlıklarıma gelince ,
Haftada 1 alkol alıyorum arkadaş o benim keyfim güzelce içiyorum içerkende yanında karides kalamar somon vs tüketiyorum.
Bunlar dışında sabahları 5 yumurta yiğiyorum sarısına kıyamadığımdan sarısını da yiğiyorum. Beyaz peynir 2 dilim ekmek ve çay
Öğlen şirkette ne yemek çıkarsa ekmeksiz, pilav varsa almıyorum et varsa abanıyorum.
Saat 4 gibi 1 kaase yoğurt ve yulaf ezmesi yiğiyorum 3-4 tane kayısı kurusu atıyorum çünkü protein kabızlık yaptı bende =(
Bunun dışında antrenmandan sonra toz haricinde birşey yemiyorum eve gittiğimde bulursam 1 muz yiğiyorum o kadar.

Kafanızı şişirdim kusura bakmayın fakat gerçekten kastan kilo kaybettiğim için canım sıkıldı.
Nerede yanlış yaptığımı söyleyebilirseniz çok sevinirim.
Saygılar...