Ben Gainfast Diye Bir Sey Duydum Yararlimi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fald
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fald

Üye
Arkadaşlar benim vücut geliştirme gibi bi çabam yok.Ama kilo almak istiyorum.Antalya spor kulubunde futbol oynuyorum.Yani gerekli antrenmanları hafta içi ve sonları olmak üzere yerine getirebiliyorum.
Ben arkadaşlarımdan gain fast die bir toz duydum kilo aldırıyormuş,düzenli antrenmanlar ile.
Doğrumudur??? şimdiden çok saolun

bahsettiğiniz ürün Universal gainfast sanırım...evet kg almanıza yardımcı olur...ağırlıklı olarak protein ve karbonhidrat bileşimi bir ürün...günde 2-3 kez 1 ölçek için süte ya da suya karıştırıp...normal beslenmenizin yerine saymayın ama...iyi beslenmeye çalışın yine de...

teşekkür ederim ama bu universal gainfastin herhang

teşekkür ederim ama bu universal gainfastin herhangi bi zararı varmıdır yani yan etkisi falan ben kullanıcam ve yan etkisi varsa kullanmıyacağım
şimdiden tekrar teşekkür ederim

Re: teşekkür ederim ama bu universal gainfastin her

fald dedi:
teşekkür ederim ama bu universal gainfastin herhangi bi zararı varmıdır yani yan etkisi falan ben kullanıcam ve yan etkisi varsa kullanmıyacağım

Yan etkisi yoktur.

Re: teşekkür ederim ama bu universal gainfastin her

Despo dedi:
fald dedi:

Yan etkisi yoktur.
bunu peki anneme babama nasıl inandırcam zararsız olduklarını.Gnc'nin weight gainer bide nature's best 3000 weight gain var ii galiba onlar.

Protein ve karb ne oldugunu anlatirsin sanirim inanirlar ;)

Despo dedi:
Protein ve karb ne oldugunu anlatirsin sanirim inanirlar ;)
keşke despo ama nuh diyorlar peygamber demiyorlar yaa..Deli olucam ne yaptım ne ettiysem inandıramadım...Ama daha çalışmalarım sürecek bu yönde...İnşallah olumlu geçer..

tarım ve köy işleri bakanlığından onaylı dersin
tamamen doğal yollarla yumurtanın+peyniraltı suyunun+çeşitli vitaminlerin+minerallerin+mısır-pirinç unundan oluşan bi besin takviyesi olduğunu söylersin

başarılar

saygılar

Kullanan arkadaşlar var. İyi sonuç aldılar. Gerçekten tavsiye edilen bir ürün. Ama Fliexor hocamın da dediği gibi iş sende bitiyor. İyi beslenme, sert idman, iyi dinlenme ve iyi uyku ile başarı gelir...

arkadaşım kilo almakta vicudu binevi geliştirmektir yanlışmıyım.Bu benimde en büyük sorunumdu maa artık diil çünkü body sporuna başladım ve 1 yıl sonra hic beğenilmeyen zayıf vücudum imrenilen bi hale geldi senin asıl soruna gelince bu ilac dediğin suplementlerin hicbi zararı yok,anneni ve babanı ikna etmek icin bi doktora bu konuyu sordurabilirsin...

Mrba arkadaşlar boyum 180 kg 68 kilo almak amacıyla araştırarak gain fst diye ürün aldım bu ürünü kullanmış olanlar varsa bana bilgi verebilirmi kutu şu an elimde hiç açmadım ne yapmam gerekiyor günlük nasıl kullanmalıyım bady yapmıyorum şu anda yatmadan önce alsam ne olur ürünü bu pazrtesiden itibaren düzenli bir şekilde kullanmayı düşünüyorum . Bu ürünü kullanırken beslenmem nasıl olmalı ? iştah açıcı özelliği var mı?

Back
Yukarı