sukrugul45
Üye
450 kg deadlifti ekipmanlı yaptı. 420 kg ise ekipmansız olarak yaptığı maksimumu.
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
450 kg deadlifti ekipmanlı yaptı. 420 kg ise ekipmansız olarak yaptığı maksimumu.
somu deadlift dışardan bakınca estetik olarak çok kötü gözüküyor adam dünyanın en ağır kilosunuda kaldırsa bence değeri yok
adamlar kür e girmekten korkmuyorlar, deli gibi beslenip korkmadan idman yapıyorlar mecburen başarılı oluyorlar
Saçmalıktan öte bir şey değil. Benim normal deadlift rakamım çok daha üstte sumodan, ama yapmayı tercih etmiyorum. Sikletimin Türkiye rekorunu çok daha rahat kırarım normalle. Daha zor gözükse de çok daha kolay bir hareket, sumo çok daha kompleks. Ve sumo aşırı estetik.somu deadlift dışardan bakınca estetik olarak çok kötü gözüküyor adam dünyanın en ağır kilosunuda kaldırsa bence değeri yok
Böyle genelleyici bir üsluba zaten muhattap olup cevap vermeyeceğim tabii ki. Range of motion ise sadece ön yargı, powerlifting ile ilgili bir cehalet. O zaman cüceler de squat yapmasın? Biliyorsun bir çok cüce dünya rekortmeni. Bana yanlış geliyor bu bakış açısı. Yaptığın powerlifting videolarını da izlemek isterim, çünkü bu sürekli attığın adam powerlifting falan yapmıyor.powerliftingle alaklı hiç bir sorunum yok hatta yarı powerlifting yaptığımı söylemiştim
bu sporun içinde çok fazla saçmalık olduğu için dayanamıyorum
adam ağırlığı bir karış indirip kaldırıyor boyuda kısa zaten , benim boyum uzun rack pull deadlift yapsam bundan daha fazla yukarı çekiyorum duruma göre
sinir sistemini çok yoran bir spor o sebeple bir süre sonra insanların ruh sağlığı bozuluyor görüldüğü üzere
hareket formu falanda önemli değil bütün hareketlere olabilecek en ağır kiloda yapmaya başlıyorlar
bu nedir Allah aşkına şunları gördükten sonra dayanmak mümkün mü ?
Bu Nasıl Bir Düşünce Yapısısomu deadlift dışardan bakınca estetik olarak çok kötü gözüküyor adam dünyanın en ağır kilosunuda kaldırsa bence değeri yok
Muhattap alınmaması gereken bir post olmasına rağmen alacağım. Çünkü saf cehalet kokuyor ve cehaleti bitirmek bu spor için benim üstlendiğim bir görev:![]()
ben çocukluğumda bunları görerek büyümüş biriyim
![]()
bu kaldırışı görünce hiçbir estetiği olmayan sadece daha fazla ağırlığı eline alabilmek için vücudunu acınası bir hale sokmuş insan görüyorum
kas boş değilde yağın yoksa ağır kilolara girince sakatlanırsın eklemleri koricak bir şey kalmazAma Ronnie Vg ye geçmeden önce uzun yıllar Powerlifting'de yapmıştı ve o dönemlerde 340 kilo deadlifti geçemiyodu.
Ayrıca Ronnie'de çok ciddi bir kas kütlesi var. O kadar kas boşmu ?
Deadlift hareketinde en önemli ekipman strap. Üst seviyede +50 kilo gibi bir şey.Deadlift'de çok bir ekipman farkı olmaz ki zaten, ekipmanın fark yarattığı en büyük hareket Bench Press'dir, orada bench short denen şeyi giyip öyle yapıyorlar.
420 KG'ı yaptığı yarışmada kemer kullanma hakkı vardı ama kullanmıyordu, orada yarışanların hepsi kemer kullanmıştı, tek fark Strap kullanmıyor.
https://www.instagram.com/p/BNJdWPPg-_2/
Bak bu videoda 440 KG'ı kaldırıyor kemersiz.Yani güçlenme var, akipmanlı, ekipmansız diye bir şey yok Deadlift'de, o Bench Press'de olur.