Belimin kalınlaşmasından korkuyorum

herkese günaydın. boyum 1.82, kilom 71. bel çevrem 84. yaz boyunca kilo almaya çalışıp 75-77 arası bir kiloya sahip olmak istiyorum. Yemek yerken kilo almak zorunda olduğum için yağ oranını pek umursamadan yiyorum ama yediğim yemeklerin çoğu protein ve karbonhidrat ağırlıklı. Haftada 5 gün spor yapıyorum, belim kalınlaşır mı? aşırı yağlanıp göbek yapar mıyım?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biz ona 7-8 demeyelim de , yatmadan önce en az 2-3 saat öncesinde yememiş olmalısın yağ elbet tüketeceksin kaliteli olanlarını tüketmeye bak. kilo almaya çalışan birisinin beli illaki kalınlaşır bu süreçte , sadece bunu minimuma indirgeyeceksin

her gün sabah 5km koşup günde 5 öğün sağlam beslenip koşmadan önce 5 6 tane çiğ yumurta içmeyi düşünüyorum. çiğ yumurtalar öğünlere geçerli değil. bu sekilde saglikli kilo alabilir miyim?

madem kg almaya calısıyorsun neden 5km kosuyorsun ki, 5km kosucagına karbo ve yagdan kıs.amaçların çelişiyor hem kg almak istiyosun her cardio yapıosun, ve beli kalınlaştırmadan kg almak ıstıyosun ve 6 yumurtayı cig yiyorsun biraz protein alıcam diye bir o kadar da yag alıyosun. bu kadar ugrasıcagına minimum sekilde yaglanıp buyu uzun bır zaman, sonra definasyon yap daha kArlı cıkarsın

pek yemek yemeyi seven biri değilim hele ki sabahları. 4 yumurta (yağda) ve yarim ekmek sabah maxsimum yiyebildigim yiyecekler. 15 tatilde her sabah kosarak -öncesinde çiğ yumurta içerek- kahvalti için iştahımı açıyordum. amacım enerji yakip kendimi iştahlandirmak

yumurtanın sarısında yağ vardır bazılarının sarılarını kullanmayabilirsin üstelik kesinlikle çiğ yumurta tüketme bakteri açısından çok zararlı çiğ yemenin bi yararı yoktur.

Back
Yukarı