Belim neden böyle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bitmez27
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitmez27

Üye
Spora başlayalı 1 ay oluyor ama bunlar daha önceden de vardı pek onemsemezdim kafama takildi

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1420238695907.jpg
    uploadfromtaptalk1420238695907.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 518
Kardeşim aynı sorun bendede var cilt doktoruna gidip sordum ergenlikte çok kilo alıp vermekten dolayı kaynaklanıyormuş ve malesef kalıcıymış izlerin kalıcı olarak daha fazla artmaması için yağ oranını denge tutmak gerekiyormuş

Teşekkürler dostum bende en.yakın zamanda gidicem bana da ayni cevabi diyeceklwrmi acaba

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu benim birçok arkadaşımda var, bu kısa sürede uzama, kilo alma gibi durumlarda oluyo:) Tahminimce yakın zamanda boy atmışsın ;)

Tüm sırtım zebra gibi,lise sonda ani bir boy atması sebep oldu,bir başka sebep de kalsiyum eksikliğinin yol açtığı cilt esneksizliği. Büyüme ve uzama hızına yetişemeyen cilt esnekliğinin zayıf olmasından ötürü çatlıyor kırılıyor. Önce bio-oil kullanmalısın. Bio-oil kırmızı görünümlü yırtılmaların için gerçek bir çare olabilir. Düzenli olarak en az 3 ay ve bence gelişimin oturuncaya kadar devamla kullanmalısın.

Güzel kardeşim 33 yaşındayım izler hala duruyor ;) ergenlik döneminde birden boyum attı bu izler bu yüzden oluştu. Ben bunu gerçi 30 yaşımda ögrendim. Askerde az daha asosyal olacaktım bu izler yüzünden :)

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı