Bel yanları için programıma ekleme yapın lütfen . ''teşekkürler''

Öncelikle konuya girip okuma gayreti gösteren tüm herkese teşekkürlerimi sunarım .
İşte benim bel yanları için hazırladığım programım .

1. 20 dk boyunca kalp ritmini, yavaştan hızlıya doğru arttırıp son 2 dk kalp ritmini düşürerek koşu .
2. Side Bends (3*100)
3.Side Sit-up (3*30)
4.Side Leg Raises (3*30)
5.Good Morning (3*15)
6. Son bitiş 10 dk sabit tempo yürüyüş.

Bel demişsin romen deadlifti ekleyebilirsin good morning yapma bruce lee gibi olma şansı var.

Amac yağları eritmek anladığım kadarıyla eğer istediğin eritmekse o kas gruplarını çalıştırmamalısın sadece kardio yeterli yada kardio + twist olabilir .

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bel demişsin romen deadlifti ekleyebilirsin good morning yapma bruce lee gibi olma şansı var.
bruce lee gibi derken anlamadım ama tavsiye ettiğin hareket için teşekkürler ;)[DOUBLEPOST=1442908757][/DOUBLEPOST]
Amac yağları eritmek anladığım kadarıyla eğer istediğin eritmekse o kas gruplarını çalıştırmamalısın sadece kardio yeterli yada kardio + twist olabilir .

Ben zaten kardiyo çalışıyorum 3gün ağırlık 3 gün kardio çalışıyorum ve aynı zamanda kardionun 1 gunune bu programı eklıyrum yag yakarken kaslarıda sekıllendırmek lazım di mi ?? ;)

bruce lee gibi derken anlamadım ama tavsiye ettiğin hareket için teşekkürler ;)[DOUBLEPOST=1442908757][/DOUBLEPOST]
Ben zaten kardiyo çalışıyorum 3gün ağırlık 3 gün kardio çalışıyorum ve aynı zamanda kardionun 1 gunune bu programı eklıyrum yag yakarken kaslarıda sekıllendırmek lazım di mi ?? ;)

Kası sekillendiremezsin kasa hacim kazandırırsın bel bölgesinde fazla yağ depolandıgı için kas hacim alırsa bel dahada genişler oyuzden fazla çalıştırma oturarak twist veya ayakta twist yapsan yeterli olur .

Back
Yukarı