Kardiyo ve antremâni bir arada yapabilirsin sana onerim ful body yapman ve antremab sonunda kardiyo yapman
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[DOUBLEPOST=1500826207][/DOUBLEPOST]Hocam ağır mı kaldırım hafif çok set miKardeşim kesinlikle kilo almaya yönelik program yapman gerekiyor sen antremanında da ağırlıkla çalışmaya özen göster, kardiyoda kendini zorlama yani, kardiyo benim için biraz gereksiz bişey sen zaten beslenmene dikkat ettiğin sürece, ağırlıklarla çalışıp uykunu iyi yaptığın sürece kardiyoya gerek yok sen bu üçünü yaptığın zaman zaten yağ kaybı oluşacaktır. Bu kadar yağlanma çokta fazla değil sen zaten spora başlayıp yaklaşık 1 sene geçiriceksin ve sonrasında sağlam bi kas adalen oluşunca definasyona giriceksin böylelikle bu yağların hepsi gidicek zaten o yüzden çok takma kafaya sen zaten ağırlık kaldırmak kardiyodan daha çok kalori yaktırır o yüzden ağırlık çalışmaya özen göster.
Onu senin hocanın yazıcağı program belirler ama ben 20 kiloyla 30 tane yapıcağıma, 30 kiloyla 10 tane yapmayı tercih ederim. Yani bence yapabildiğinin en iyisini yapıp o harekette 3-4 set yapmak her zaman daha iyidir[DOUBLEPOST=1500826207][/DOUBLEPOST]Hocam ağır mı kaldırım hafif çok set mi
Onu senin hocanın yazıcağı program belirler ama ben 20 kiloyla 30 tane yapıcağıma, 30 kiloyla 10 tane yapmayı tercih ederim. Yani bence yapabildiğinin en iyisini yapıp o harekette 3-4 set yapmak her zaman daha iyidir
yardımteşekkürler başka onerısı olan var mı?