bel incelmemesi

samura

Üye
arkadaşlar merhaba 1 şubattan itibaren spora ve kendi çapımda bir diyete başladım 22 mayıs itibariyle 110 kilodan 100 kiloya kadar indim ancak belim sadece 2 cm inceldi ve hala cok kalın 110 cm:S sizce nerede yanlış yapıyorum..

selam benımde basıma gelmıstı bende 97 den 77 kıloya ındım

basta sadece kardıo ve mekık cekıyordum ılk aylarda yemegıme dıkkat etmedım kılo vermıstım ama bel 2 cm daha artmıstı spor yapmama ragmen bende şok etkısı yaratmıstı

daha sonra dıyetıde ekleyınce ve bolgesel ahreketlerıde ekledım acıkcası pek etkısı olucagına ınanmadım ama yapınca etkısını gordum soylekı 100 cm den 83 cm ye ındırdım belı

kendımı analttım kusura bakmayın kardıonun arkasından karın hareketlerı ve bolgesel hareketler calısmayıda unutmayın kalca bel gıbı kadınların daha cok uyguladıgı o hareketlerı yapın ayrıca kardıo programınız nasıl?

hafta da 3 gün 30 dakika kosu bandı 20 dakika bisiklet bel hareketi olarak 5 kilo dambılla 4 set 30 tekrar yana eğilme yapıyorum aynı şekilde 4 set 30 tekrar mekik ama diyetisyene gitmedim diyetim yok sadece yağlı şeyler yemiyorum ve saat 7 de sonra birşeyler yemiyorum 3 lt de su içiyorum günde :) en iyisi diyetisyene gitmek ilginiz için sağolun

aşağı yukarı bende sızın gıbı calısıyordum dıyetısyene gıtmedım kendı dıyetımı yaptım

yagsız yemekler yedım haslama ve ızgara yaparak seker hıc kullanmadım aburcubur bıle tuketmedım boyle yapınca dırek ıncelme gordum

aşağı yukarı bende sızın gıbı calısıyordum dıyetısyene gıtmedım kendı dıyetımı yaptım

yagsız yemekler yedım haslama ve ızgara yaparak seker hıc kullanmadım aburcubur bıle tuketmedım boyle yapınca dırek ıncelme gordum

teşekkür ederim bir diyetisyen eşliğinde program yapayım bakayım fark edecek mi 10 kilo verdim sevinemiyorum işe bak :)

Back
Yukarı