ayazay
Üye
Slm arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum.Sorunumdan şöle bahsetmek istiyorum:Ben küçük yaşlardan beri spor yapmayı severim bi şekilde sürekli sporun içinde bulunmuşumdur.Son 5-6 yılda body sporuna merak sardım.Ara ara bu sporu yapmaya çalıştım.En son 2009 yılı ekım gıbı body e basladım.3 hafta devam ettim,belim hafif ağrımaya başladı ve sporu bıraktım.Geçer umuduyla 4-5 ay hıc spor yapmadım tabi doktorada gitmedin.Ağrılarım hafifledi ama tam olarak geçmedi en son doktora gittim ve tomografi sonucu iki yerde bel fıtığına rastladık.Doktor herhangi bi spor yapmamam gerektiğini sadece yüzme ve yürüyüş yapmamın iyi geleceğini söyledi.Bu arada tabi biraz kilo aldım.amacım vücutu cok kaslı yapmak değil.
sadece kilolardan kurtulmak ve birazda fit olmak. Bana önerebileceğiniz başka sporlar var mı?Ya da şınav,mekik,barfiks yada hafif ağırlıklarla çalışmak... vb hareketlerden önereceğiniz olabilir mi?Bana bir yol gösterirseniz çok mutlu olcam.Şimdiden tşklr.
sadece kilolardan kurtulmak ve birazda fit olmak. Bana önerebileceğiniz başka sporlar var mı?Ya da şınav,mekik,barfiks yada hafif ağırlıklarla çalışmak... vb hareketlerden önereceğiniz olabilir mi?Bana bir yol gösterirseniz çok mutlu olcam.Şimdiden tşklr.