bel fıtığı ve zayıflama yardım???

Arkadaşlar,
L5-S1 de bel fıtığım vardı.Sürekli yaptığım spor sayesinde çok fazla sorun olmuyordu.Haftanın 5 günü sabahları 5,5 km koşardım ve amatör body çalışırdım.Bel fıtığı olmama rağmen kilom normal olduğu için sorun yaşamıyordum.Fakat işim dolayısıyla son 6 ay sporu bıraktım ve 15 kilo aldım.Şu an fıtığım tekrar nüksetti.Ağrılarımdan fizik tedaviye gidiyorum fakat spor yapamıyorum.Böyle olunca da spora alışan vücudum normal diyetle hızlı kilo veremiyor ve kısır döngü oluşuyor.Acil olarak 8-9 kilo verebilirsem tekrar yürüyüş ve spora başlayabilirim.
Sizlerden öğrenmek istediğim bu kiloyu verebilmek için diyet yaparken kullanabileceğim bir takviye varmı
Benim bildiğim bu tür takviyeler kardiyo yaparken kullanılırsa etkili fakat şu an için kardiyo yapmam mümkün değil
Aksi halde doktorlar spinal füzyon denen vidalama ameliyatı yapmayı düşünüyorlar.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
 
Öncelikle geçmiş olsun. Küçük bir öneri vereyim. Saunaya girmenin faydası olabilir. Despo'nun saunayla ilgili yazısını oku. Senin açından önemli olan bir kısmını buraya kopyalıyım hatta:
" * Sauna ile metabolizmanın çalışması hızlanır ve terleme için enerji gerekeceğinden bir sauna seansında yaklaşık 300 kalori yakılmış olur . Bu miktar 3-4 km koşmakla aynı değerdedir. "

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/sauna-nedir-saunan-n-yararlar-t3994.html
 
serdar teşekkür için lütfen butonu kullanalım..sağ altta..
 
Back
Yukarı