2 buçuk yıldır düzenli olarak vücut çalışıyordum taki 3 gün önceye kadar bir öksürdüm olduğum yerde kaldım yere yığıldım gün boyu kıpırdayamadım ertesi gün doktor mr derken L5 S1 fıtık dedi.Hemde ilerlemiş ama ameliyatlık değil dedi.Bundan bi 7yıl önce lisanslı basketçiyken belim sakatlandı bu tarz bişey oldu ozamanlarda daha 16 yaşındayım doktor pek önemsenecek bişe değil dedi fıtık olabilirmiyim acaba dediğimde bu yaşta ne fıtığı dedi etrafımdaki herkes.ama inanın 5 ay doru dürüst yüriyemedim oturamadım basketi bırakmak zorunda kalmıştım.şuanda 23 yaşındayım.o zamandan şu yaşıma kadar ara ara ağrılarım oluyordu ama 3 gün önceki gibi değildi.Body şuanda benim hayatımın ta kendisi herşeyim olmuşşken böyle birşey resmen hayata küstürdü 3 gündür kıpırdayamıyorum.şuanda bunları yazarken bile acıdan oturamıyorum desem yeridir.fizik tedaviye başlattı doktor ama arkadaşlar fizik tedavi bile sadece ağrıları geçirip günlük yaşantıdaki hareketleri yapmamızı sağlamak için hiçbiri (ameliyat hariç) bel fıtığını geçirmez doktora özellikle 3 kere sordum.neyapacam bilmiyorum vgsiz nasıl yaşayacam bilemiyorum.ağrılar azalsın en geç 2 haftaya sanıyorum yeniden başlicam tamda yeni kutu protein tozu almıştım yatağımın karşısında bana bakıyor bütün gün kesişiyoruz off zalim dünyaaa.nese yatıyorum gençler başka bişe yaptığım yok zaten =(kafa_
bu arada evde aletlerim var 1 buçuk yıldır evde devam ediyorum profesyonel ve fıtıkla beraber devam ettiren arkadaşların cevapları bizim çok işimize yarar diye düşünüyorum.
Son düzenleme: 24 Mayıs 2012