sweetovski
Üye
Herkese slm arkadaslar. Bu forumda yeniyim ve umarım yanlış yere konu acmıyorumdur. 1 ay önce spor salonuna gitmeye başladım, işim gereği çok hareketsiz olduğum için karın bölgemde aşırı yağlanma oldu. Spor salonun sahibi dövüş sanatlarında uzman olduğu için body building konusunda cok fazla bir bilgiye sahip oldugunu düşünmüyorum, umarım yanılıyorumdur. Benim boyum 1,85 ve kilomda 84. Hergun salona gelmemde bir sakınca olmadıgını söylediler, bende gidiyorum en az 5 gün. calısmanın ilk 1,5 saati göbek eritme hareketleri yaptırıyorlar, sopa sevirme hareketleri, dumble larla saga sola esneme, yerde yan yatıp mekik çekme tarzı hareketler, sonrada her kas bölgesi için 1 hareket, yani yaklasık 2 saat. 1 ay boyunca böyle olacagını söylediler, ama ne yemeliyim, kilom ne olmalı bu konuda bilgi veren malesef yok. Şimdi benim öğrenmek istedigim ne yapmam gerektigi. midem eriyinceye kadar deli gibi kilo kaybedip, sonra bol protein ile dengeli kilo alıp kas yapmak mı? yoksa ne yapmak? 2 saat boyunca cok hırslı calısıyorum ve bu beni genelde rahatsız etmiyor, ama 1 ay gecmesine ragmen midemde sanki hic bir erime olmadı her ne kadar hamur işini hemen hemen kesmiş olmama ragmen. sebze ve protein agırlıklı yemeklerle besleniyorum.
Şimdiden çok tesekkur ederim, Saygılar
Şimdiden çok tesekkur ederim, Saygılar