Bel bölgesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thaylee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:confused:merhaba hepinize benim bi kaç sorum olacaktı sizlere ben bu spora aslında yeni değilim önceden kickbox yaptığımdan dolayı vg yaptırıyodu hocalar biraz bırakalı 3 sene oldu ve bel bölgemde yağlanma oldu ayrıca jinekomasti hastalığımda ortaya çıktı.Bel bölgemdeki yağları özellikle nasıl bi çalışma programıyla yok edebilirim?
Benim çok fazla karada kalma imkanım yok ben denizciyim 1 aya kadarda tekrar 6 aylık bi deniz seferine çıkacağm.
1 aylık bir süre içerisinde kol kası yapmak ve bel bölgemdeki yağları yakmak istiyorum yardım edermisiniz?:confused:

keşke bilgilerini detaylı verseydin. kilo boy ve diğer ölcülerini.
öncelikle bögesel yağ yakımı yoktur. yağ yakımı için forumda çeşitli konular ve makaleler var.

benim sana önerim güzel bir diyet + cardiyo+ disiplinli bir program olur bu şekilde 1 ayda olmasada kısa sürede istediğin gibi bir vucuda ulaşa bilirsin. kolay gelsin.

gakkos a katılıyorum.Bölgesel yağ yakma yoktur.Senin diyet yapıp cardiyo yapman lazım.Ve bel bölgende yağlanma var.Bel bölgesi hareketlerini sık sık yapmalısın.

benm anlatmak istedigimi tam yansıtamadım sanırım :)
penis kısmının üstünde ve yanlarımda yağlaşma var
boyum1.71 kilom 75 çok spor yapıp bıraktım bu yağlanmanın sebebi buda olabilirmi?
ve yağ yakıcı alıp evde kendi çabalarımla yaptıgım sporla bunu eritebilirmiyim?

evet erite bilirsin ama diyet ve cardio şart . ( bir sağlık sorunun yok ise) kesin çözüm olur senin için. başarılar

çok teşekkür ederim arkadaşlar yakın zamanda sefere çıkacagımdan dolayı salona gidemiyorum ama döndüğümde ilk işim salona gitmek olacak

Back
Yukarı