Bel ağrısı

ben bodye başlayalı 1 hafta bitti fazla önemsenmeyecek derecede bi bel ağrım var ama bel kemeri takıyorum bu normalmidir yoksa bi sorun mu var isterseniz idman programımı yazabilirim

tabi ki var...)

eğer doktor vb konularına girmeyeceksen, 1 hafta ara ver mümkünse yatakta "sedanter " bi yaşam sergile...sırt üstü ve sadece yana yatarak...

daha sonra , ağrılar geçince başla yeniden, eğer gene devam ediyorsa , haraketleri analiz et ...)

Ağrı bacağa vuran, uyuşma karıncalanma ve hareketle bir bacakta artan bir ağrı ise; acaba bel fıtığı mı diye düşünülür.
Fakat sadece belde ise, yeni başladığın için hamlık ağrısıdır diye aklıma geliyor.
Yaşın genç olduğu için fıtık ihtimali zayıf.

bir hafta- 10 gün sonra azalırsa hamlık.

Beim başlamadanda az çok vardı pc başında fazla kalmaktan oluyo genelde benimki yoksa pc ye oturmayınca olmuyo fazla oturma işin gereği filen fazla oturman gerekiyosa arada kalk bi tur at 1-2 egzersiz yap.

Teşekkür ederim zaten hocama söylüyince gülüyo diyo üstündeki hamlık gitsin bi sorun olmaz heralde diyo bende fazla önemsemiyodum yorumlarınız için teşekkürler

hamlık denilen olay , her yeni "antrenman tiplemesinde " ilk 3-4 antrenmandır...eğer , bu süre sonunda " kastaki mikrotravmatik efektler" ortadan kalkmıyorsa sorun olabilir...

Back
Yukarı