ladasamara konu hakkında bilgisi olan değilde ,bel ağrısı olan varrr

bende bi tek bende var zannediyordum,yaklaşık 3 hafta önce belimde(spinal erector) kasılmalar basladı,özellikle sırt antremanlarından sonra,daha sonra kasılmanın siddeti gün gectikçe arttı,bir gün yine idmanda yerden dumbellı alırken(biraz kontolsüz ve hızlı) tutuldum kalldım,belim öyle bir kasıldıki tarif edemem,nefes almakta cok zorlandım,her nefes alısımda belim dahada siddetli kasıldı,hiç bisekilde egilemiordum ,yatamıordum,hemen kas gevsetici ve agrı kesici iğne vuruldum,akşama dogru kasılmanın şiddeti azaldı,3 gün sonrada antremanlara baslayabildim,ama aradan 3 hafta gecmesine rağmen hala barrowing,deadlift,squat(özellile bar rowing) hareketlerini icra ettikten sonra,ki kasılmadan dolayı tam verimli calışamıyorum, kasılmalar oluyor ve gün içinde devam ediyor.......arkadaşlar gercekten merak ediyorum daha önce başına boyle bir olay gelen varmı,yada bu konu hakkında bilgisi olan,cevremdeki insanların yorumları kas spazmı olduğu yönünde ,eger oyleyse bile bu kadar uzun sürmesi normalmi :?:
Genişletmek için tıkla...