BELİMİ İNCELTEMİYORUM

Merhabalar benim bu sporda 10.ayim 17 yaşımdayım 1.83e 73 kgyim bu spora 17 yağ oranıyla başladım 63kg 13yag oranına kadar düşüp suan 73 kg 13.4 civari yağ oranim 11 aydır belim hiç dümdüz olmadı hep arka yanlarda yağ birikti kilom boyuna göre düşük ve definisyon yapacak kutlemde yok nasıl yağ oranımi düşürüp belimi inceltirim.

NOT:Şuan bulktayim lise öğrencisiyim gün içerisinde sadece öğlen ogunum pis diğer öğünlerim clean
Beslenmem
-sabah 4 dilim tam buğday hindi füme kaşar
-oglen döner veya kebap(okuldayiz)
--ant öncesi bigjoy gainer ve bcaa
--ant sonrasi beyaz pirinç ton veya makarna favyk
-aksam gainer fıstık ezmesi 4 dilim tam bugday

big joy gainer nasıl? bende almayı düşünüyorum.

soruna gelirsek bulk yaparken belini inceltemezsin.
kilon eksik boyuna göre en azından 80 kilo olman lazım
karın kasını falan düşünme su an için tavsiyem.
şekerden uzak dur gainer kullanıyorum demişsin düzensiz kullanırsan o da yağlandirma yapabilir gainer içi şeker dolu ve herkesin vücut tipi farklı sonuçta

soruna gelirsek bulk yaparken belini inceltemezsin

.
şekerden uzak dur gainer kullanıyorum demişsin düzensiz kullanırsan o da yağlandirma yapabilir gainer içi şeker dolu ve herkesin vücut tipi farklı sonuçta

soruna gelirsek bulk yaparken belini inceltemezsin.
Gainer tek kelimeyle süper sase şeklinde olması çok iyi çileklinin tadı efso bu arada gainer düzensiz kullanmıyorum 100 Gr ant öncesi 100 Gr aksam 10 gibi

Yüzde 13 yağ oranı çok mu sence bulk halim ama belim 84 cm inceltemiyorum

Gainer tek kelimeyle süper sase şeklinde olması çok iyi çileklinin tadı efso bu arada gainer düzensiz kullanmıyorum 100 Gr ant öncesi 100 Gr aksam 10 gibi

Yüzde 13 yağ oranı çok mu sence bulk halim ama belim 84 cm inceltemiyorum
kaç gündür kullanıyorsun bigjoy gainer? Yağlandırma yaptı mı karın bölgesinde?

%13 yağ oranı iyi karın kasların gözüküyodur zaten biraz %15-16 ya kadar hakkı var sonrası zararlı karın kasin tamamen kaybolursa o zaman sıkıntı vardır.Her ay belini ölç ona göre anlarsın yağ alıp almadığını. Deadlift te biraz kalınlaştırabilir

kaç gündür kullanıyorsun bigjoy gainer? Yağlandırma yaptı mı karın bölgesinde?

%13 yağ oranı iyi karın kasların gözüküyodur zaten biraz %15-16 ya kadar hakkı var sonrası zararlı karın kasin tamamen kaybolursa o zaman sıkıntı vardır.Her ay belini ölç ona göre anlarsın yağ alıp almadığını. Deadlift te biraz kalınlaştırabilir
Kardeşim gainerden çok memnunum 50 şase okula falanda taşıyorum şuan ikinci kutumdayim 3 ay öncesine kadar 66 67lerdeydim o zamanda yağ odanim 13tu şimdi 74 75 civariyim yine 13 civarı ama bel sikintim var 64 kgyken yine belimim arkası kalındı 10 aydır sixpacilerim hiç çıkmadı yani aşırı yağlı değilim goguslerimin çizgisi gözükmüyor sixpacilerim yok ama isikta omuz taraklarim gözüküyor bisepslerimdeki damarda belli kendindurumumu çözemedim yağ oranım yazında hiç 13 altı inmedi yoğurt ve süt ürünlerini ve beyaz baldo pitinci çok timetiyorumseker tüketim yok denecek kadar az

Back
Yukarı