S
sthammer
Guest
Evde antrenman yaptığımdan serbest ağırlıklara alıştım, salondaki makinelere yabancılaştım açıkçası.. ancak kabloları bolca kullanırdım heralde.. omuz için yatarak front raisre tarzı hareket olsun, yana acis caprazlama kabloda, göğüs için cable crossover, triceps için pushdown.. heralde kabloyla haşır neşir olurdum, biraz özlem varsenin yaptigin sablon iiymis,simdi ben salonda calisicagima göre sence bu programi daha renklendirebilinirmi?yani sen salonda calisiyor olsan bu programin aynisinimi yapardin yoksa yok abi salonda olsam ben sunu bunu ekler yada degistirirdim gibi bisey varmi?Diger soruysa hareketler sadece 2 ser set üzerinden oldugu icin max.agirlikmi kullaniyorsun?yani ne bilim biceps sadece tek hareket 2 set???yanlis anlama hic yapmadigim icin bu sorular normal.birde bu programi interval mi yapiyorsun yani hareket ve set aralarinda dinlenme ne kadar?sanirim bir deneyip görmem gerek.en önemliside antreman sonrasinda ne hissettigimgercekten vücudumu calismis hissediyormuyum?pump etkisi varmi?bikac hafta sonra agirliklarda artis saglayabilicekmiyim?yani bunlar önemli etken,

Benim program biraz daha duygusal, 2. sette tükeneceğim kiloyu seçiyorum.. dinlenme süresi 30-45 saniye arasında değişiyor.. bazı hareketlerde daha kısa bazılarında daha uzun.. keyfi program biraz

Son düzenleyen: Moderatör: