Beden Ölçülerim Ve Çizmem gereken yol konusunda yardım

1.88 boy 75 kiloyum kilo almam gerek biliyorum ama zayıf olmama rağmen belim konusunda sıkıntı çekiyorum şöyleki
Kol:35
Omuz:122
Bel:84
Göğüs:105
Şimdi kardio yapıp yağ yakmaya çalışsam dahada zayıf olucağımı düşünüyorum ne yapmalıyım sizce?

Bu sporun Bana kattığı en büyük Şeylerden birisi Takıntılı olmamak Rahat olmak Sabır Etmek.Bence siz öncelikle hedefinizi belirleyin

Göbeği mi Eritmek ?
Kilo Almak mı ?
Yoksa Daha fazla kas kütlesi yapmak mı ?
Bunlara karar verin Akabinde Sıkı bir Dsiplinle istediğiniz Verimi Alacağınıza Eminim.
Yine beyan edeyim Bu sporun Klişe olmus Şeylernden biriside "Oram Çıksın , Buram büyüsün , aa Six packım Çıksın" gibi Düşüncelerdir.Hacim olmadan Mide kası neye yarayacak ? Bunun gibi düşünün iyi Sporlar.

Beni Sıcacık Şefkati ile Kollarına alan, ihaneti Yalanı Tattırmayan Tek Aşkım Spor.

Klasik programi uygula,once hacimlenmeye bak gereken seviyeye gelince definasyonla yag oranini dusur.75 kg cokta az degil bence.gerci gormeden bir sey demek dogru olmaz.eger vucudun suan ortalama bir yerlerdeyse dedigim programi yap derim.gercekten zayifsan birkac kilo alip oyle devam edebilirsin

Back
Yukarı