Bebeto - Antrenman Günlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeBeT0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BeBeT0

Üye
Herkese Merhaba antrenmanım hakkında günlük tutmaya karar verdim, vaktim oldugunca yaptıklarımı buraya itinayla yazmaya Çalışacağım...

Yaş 20 Kilo 73

Bilgisayarda not tutuyordum ancak sonradan sorunlar oldugu veya vakit bulamadığım için yazamadıgım oldu buraya her yerden ulaşabileceğim için günlük tutmaya başlayalım dedik :)

Öncelikle

idmanlarımı ilk 6 ay hocalarım tarafından hazırlandı sonraki 1 ay da aynı programa devam ettim değiştirme gereği duymadım ancak en son dün; 8.Ay programımı yazmaya karar verdim ve kendi programımı birazda olsa şekillendirdim Hareketlerin çogunun yabancı isimlerini bilmediğim için aklımda kalan isimleriyle kabaca yazmaya çalışacagım

Günde 3 Bölge olarak Haftada 4 gün İdman 3 Gün Boş olmak üzere ayarlandı

Pazartesi - Perşembe

Omuz

Lateral Raises 4x8
Behind The Neck Press 12-10-8-6
Seated Barbell Deltoid Military Presses 3x10
Seated Dumbbell Deltoid Presses 3x12
Çene Çekiş 3x8

Biceps

Alterneyt 4x10
Barbell Curl 3x10
Consantre 3x8

Triceps

Lat.Tricep 4x8
Dam Çift el Tricep 3x10
Dips 2x12
Bench Dips 2xMax

Karın

Mekik 3x25 ve Değişmeli Olarak diğer karın hareketleri

Salı - Cuma

Gögüs

Bench Press 12-10-8-6
Dumbbell Bench Press 3x8
Incline Bench Press 3x10
Dumbbell Flyes 3x10

Kanat-Sırt

Lat Ense 3x12
Lat Ön 3x10
Row(Serbest Bar) 3x8
K.Çekiş 4x8
Barfix 2xMax

Bacak

Leg Press 3x12
Leg Ext 3x12
Leg Curl 3x10

Karın

Mekik 3x25 ve Değişmeli Olarak diğer karın hareketleri

Kullanılan Supplementler

Optimum Whey 100% Whey Gold Standart
MHP Creatine
Gaspari Amino Max 8000
Optimum Nutrition Amino Energy Fruit Fusion

Emin Adımlarla ilerlemek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.

Bu Program ile İlk İdman Pazartesi Saat 15:00 bench_O

Son düzenleme:
işlerim ve alışveriş yorgunlugu üstüne yemeğimi yiyip idman yapmak için yola çıktım

Omuz Kol idmanını başarıyla yaptıgıma inanıyorum yağ oranımın düştüğü belli oluyor hafiften

hala kilo alamasamda fit bir görünüme yavaş yavaş ilerliyorum.kilo alabilmek için elimden geleni yapıyorum ama gainersiz kilo alamayacağım gibi duruma göre supplementlerimin içine gainer almaya karar verdim lakin A vitaminsiz bir ürün hala bulamadım

yorgunlukla gittiğim idmandan daha yeni gelebiliyorum salon kapanmaya 20 dk kala oturdugum yerden kalktım geldim

bench de 100 ü zorlarken aldıgım ilaçlarında verdigi halsizlik ile 75 i 6 tekrar zor basabildim gerçekten güç düşüşü yaşıyorum ilaçlarım bitiminde bomba gibi geleceğim

uyku sorunum ilaçlardan dolayı devam ediyor sadece 5 saat uyuyabiliyorum devamlı ayaktayım yorulsam bile uyuyamıyorum ilginç bir durum

idman orta tempoda geçti karbonhidrat alımını iyi yaptıgımı düşünüyorum ilk defa

antrenman sonrasında wheyim ve protein barımı yedim ev yapımı gerçekten güzel pişirmesi saatler alsada süperdi

Amino asiti bıraktım sivilceye neden olmaya başladıgını fark ettim direk bıraktım arkadaşa verdim o kullanmaya davam ediyor onda bir sorun yok şu ana kadar...

sabahtan sogukta mangal yaptıktan sonra ve bol protein ve karbo dan sonra idman için hazırlıklarımız tamdı ve idman için yola çıktım...

Aminoyu Universal Nutrition Amino 2700 ile değiştirdim. gaspariyi kullanmayı bıraktım

Kol ve omuz idmanım her zamankinden güzel çıktı beslenmemi iyice düzene soktugum için artık kafamda soru işareti kalmadı

95 kilodan 66 ya inip 73.4 KG a çıktıktan sonraki en iyi idmanlarımdan bir tanesiydi

Kreatine ara verdim yaklaşık 1 hafta sonra tekrar başlayacağım...

bugunkü idman gögüs sırt bacaktı yorgun olarak idmanımı tamamladım standart devam ediyor program değişikliği ile devam edicem...

Pazartesiye bomba gibi bir program ile girmeyi planladığım için yeni programımı hocam ile birlikte yazdık gerçekten etkili olacağına inanıyorum...

supplementlerime MP assault ekliyecektim ancak hocamın tavsiyesi üzerine vazgeçtim 2 haftadan sonra verim alamazsın vücut anında alışıyor diyişinden sonra sogudum ancak tek kullanımlık paketlerinin bulundugunu biliyorum alıp 1-2 gün deneyeceğim

Yeni Programımı sizlerle paylaşmak istiyorum...

Pazartesi Perşembe

Ayakta dambıl yana açış 3x10
Çene altı çekiş 3x10
(yukardakiler süper set)
Ön Press 3x8
Dumbell Press 3x6-12
Barbell curll 3x10
scot halter 3x8
eğik sehbada pazu 3x6-12
Dar Bench Tricep 2x10
Lat Trisep 4x6-12
Anna Tricep 4x6
Mekik 3x25

Salı Cuma

yatarak yana açış 3x10
Bench Press 3x8
dumbell press 3x6-12
Pullover 2x10
Barfiks 2x8
ense lat 3x8
ön lat 3x8
(süper set)
K.Çekiş 2x12
Squat 3x8
leg ex 3x8
leg press 3x8
calf 2x10
mekik 3x25

Yukardaki program ile ilk idmanı pazartesi günü yapacağım allahın izniyle bomba gibi bir program beni bekliyor...

yeni program resmen üstümden tır geçmişe çevirdi beni süper setler resmen bitiriyor beni ancak süper bir idman çıkıyor

Sırtım,Kalf kaslarım ve omuz başlarımda kas ağrıları mevcut bugunde üstüne kol eklendi tatlı ağrılar arada yürüyemiyorum ancak memnunum :)

Back
Yukarı