bebek maması antramana fayda sağlarmı

ttolga1111

Yeni Üye
arkadaşlar bebek mamalarının xd üstünde 12vitamin 7minarel olduğu yazıyo sizce yenmesi fayda sağlarmı kas gelişimi için

arkadaşlar bebek mamalarının xd üstünde 12vitamin 7minarel olduğu yazıyo sizce yenmesi fayda sağlarmı kas gelişimi için
Daha çok yetişkinlere yönelik multi-vitamin almanı tavsiye ederim kahvaltı esnasında bebek mamalarındaki vitamin dozajının yeterli olduğunu zannetmiyorum.

bebek mamaları oldukca besleyicidir ... ama astarı yüzünden pahalıya gelebilir...

vaktiyle eczane de çalışırken 1970 lerde miyadı (s.k.t) hemen geçen ithal mamaları açıp yerdik...nestle nin guigoz 'u vardı...)))

ustte arkadasın dedıgı gıbı macera aramaya gerek yok eczaneden al solgar vm 75 olsun bıtsın veya ucuz megadyn supradyn var

Ben yiyorum ve bir sıkıntı yok. Süt ile karıştırarak yiyebilirsin. Tadı çok oluyor.

senin için bebek mamasına gerek yok bence :) bebek biküvisi iyi bilirsin faydası olur

Ben vücut geliştirmeye yeni başladım . Hocam bana bebek bisküvisi ile sütü karıştırıp yememi söyledi. Herhangi bir sınır yok ; ben akşam yemeğinden 3-4 saat sonra yiyebildiğim kadar yiyorum. Hocamın çok iyi bir vücudu olmasına rağmen onunda hala yediğine şahit oldum .

Bu arada mama dediğim bu;

7xb28.jpg

Back
Yukarı