BaBe ShaQ
Üye
Ayaz konuyu kafadan koparmıştır..Bunun üzerine daha bişey demem..
Bi dolamışsınız dilinize 6-0 lık maçı..Dönüp kuyruğunuza kim basıo farketmiyosunuz.
GS atılmış 6 golün hikayesini hala konuşabiliosanız tarihinizde oynamış oldugunuz maçları hatırlatırım..
ilk aklıma gelenler Bknz : Pendikspor (8 gol)
Vestelmanisaspor (5 gol) (dün gibi aklımda :lol: )
Galatasaray (4 gol 92-93 sezonu)
Galatasaray (5 gol TR kupası finali)
Aydınspor (6 gol 90-91 sezonu)
Gaziantepspor (5 gol 99-00 sezonu)
Avrupa zaten Fener'in işi değil..Boşuna Avrupa fatihcikliği yapmayın arkadaşlar
siz giderken biz dönüyoduk o avrupa yollarından elimizde kupayla..
Ayaz bi de kupaları hediye etmene gerek yok..Çünkü doğru düzgün kupaları olmadığından müze yaptırmamışlar ,ellerindeki 3-5 kupayı da Aziz Yıldırım odasındaki anneden kalma yemek büfesinde saklıyomuş :lol: :lol:
Tarafar dediğin susmamalı,yaratıcı olmalı...Ben hayatımda önce Karşıyaka sonra Beşiktaş taraftarı kadar organize olan taraftar görmedim..GS olmama rağmen..!
Gel gör ki,tarihinize dönüp bakmadan bu sene şampiyon olmaya çalışıyosunuz..
Efsaneymiş..peeeehhh..
sonuçta hangi klübün ne oldugu ortada ..
En azından biz'im yönetimin en başındaki adam (daha öncekilerde dahil) FB şampiyonlugunda kalkıpta "istifa ediyorum" diye yırtınmadı .. ! Rakibin şampiyonlugunu gölgelemek için !!
*Çünkü onların hiçbiri bir Aziz Yıldırım değil
*Çünkü bizden kimsenin reklama ve show a ihtiyacı yok..
*Çünkü Galatasaray dünya çapında bir klüptür
*Çünkü Galatasaray kendi reklamını oynadıgı futbolla yapar..Klübün Lisanslı ürünlerinin satıldıgı mağazalarda değil ! :lol:
Bi dolamışsınız dilinize 6-0 lık maçı..Dönüp kuyruğunuza kim basıo farketmiyosunuz.
GS atılmış 6 golün hikayesini hala konuşabiliosanız tarihinizde oynamış oldugunuz maçları hatırlatırım..
ilk aklıma gelenler Bknz : Pendikspor (8 gol)
Vestelmanisaspor (5 gol) (dün gibi aklımda :lol: )
Galatasaray (4 gol 92-93 sezonu)
Galatasaray (5 gol TR kupası finali)
Aydınspor (6 gol 90-91 sezonu)
Gaziantepspor (5 gol 99-00 sezonu)
Avrupa zaten Fener'in işi değil..Boşuna Avrupa fatihcikliği yapmayın arkadaşlar
siz giderken biz dönüyoduk o avrupa yollarından elimizde kupayla..
Ayaz bi de kupaları hediye etmene gerek yok..Çünkü doğru düzgün kupaları olmadığından müze yaptırmamışlar ,ellerindeki 3-5 kupayı da Aziz Yıldırım odasındaki anneden kalma yemek büfesinde saklıyomuş :lol: :lol:
Tarafar dediğin susmamalı,yaratıcı olmalı...Ben hayatımda önce Karşıyaka sonra Beşiktaş taraftarı kadar organize olan taraftar görmedim..GS olmama rağmen..!
Gel gör ki,tarihinize dönüp bakmadan bu sene şampiyon olmaya çalışıyosunuz..
Efsaneymiş..peeeehhh..
sonuçta hangi klübün ne oldugu ortada ..
En azından biz'im yönetimin en başındaki adam (daha öncekilerde dahil) FB şampiyonlugunda kalkıpta "istifa ediyorum" diye yırtınmadı .. ! Rakibin şampiyonlugunu gölgelemek için !!
*Çünkü onların hiçbiri bir Aziz Yıldırım değil
*Çünkü bizden kimsenin reklama ve show a ihtiyacı yok..
*Çünkü Galatasaray dünya çapında bir klüptür
*Çünkü Galatasaray kendi reklamını oynadıgı futbolla yapar..Klübün Lisanslı ürünlerinin satıldıgı mağazalarda değil ! :lol: