saydam dedi:
despo biz neden bahsediyoruz sen neden?hemen sikisinca uefa sampiyonlugunu gundeme getiriyorsun ama normaldir koseye sikistin.
ayaz kupa macini seyrettiysen bunlari soylemen cok uzucu.selcuk dereli resmen maci katletmistir.burda ne yaptiklarini yazmiycam ama bunu 5 yasindaki cocuk bile fark etti.
zaten fikir ayrililigi burda basliyor.. Ben FB taraftari olsam mesela Alex'in kaleciyi gecip topun kontrolünü kaybetmesine kizarim, Tuncay'in müsait pozisyonda topu direge yapistirmasina kizarim, Kezman'in bir kac karsi karsiya pozisyonu kacirmasina kizarim, 4 kisi arasindan yükselip 3 kisilik kaleye gol yememe sinirlenirim. Ama 6, 7, 8 net kacan pozisyonu bir köseye birakip, cok hatali bir gol yemegi göz ardi edip (ki bunlarin hic birinde hakemin etkisi yoktur), verilmemis bir penaltinin ya da gösterilmemis bir kartin arkasina siginmak bana cok inandirici gelmiyor.. taraftarin bunu düsünmesi zaten yöneticilerin hatali aciklamasindan kaynaklaniyor..
onu birak, sence futbolcularin hatali hakem yönetimden dolayi kaybettiklerini düsünmeleri mi daha iyi? yoksa defanstaki zaafini anlamaya calismalari ve pozsiyon degerlendirmelerinde ki eksiklikleri görüp üzerine calismalari mi daha iyi ?
Ben 2 senedir evimde basta BJK olmak üzere FB ve GS maclarini izlerim. O kadar abartildigi kadar hakem hatasi yoktur FB maclarinda.. penaltilarin verilmemesi talihsizlik.. ama bunlari art niyetli yönetim olarak aciklamak birak FB yi hic bir lig'teki büyük takima yakismaz. Abuk subuk kadro cikarip, salak bi sistemle oynayip yenilen besiktasin bile cikip hakem hakkinda konusmaya baslamasi beni cileden cikariyor ..