BCCA, GLUTAMİN, KREATİN HANGİSİ?

Merhaba! 17 yaşında 57 kiloyum. 6 aydır vg yapıyorum. En son Wrestler hocanın kilo alma diyetini uyguladım 1 aydır devam ediyorum. Üniversite sınavına hazırlandığımdan dolayı okul, dershane ve derslerden protein ihtiyacımı karşılayamadığım kanaatindeyim. Optimum Whey Gold protein tozu almaya karar verdim. Buna destek olarak ne önerirsiniz? Kaslarımda çok ağrı oluyor özellikle sırt kaslarımda. Bunu da belirtmek istedim. Teşekkür ederim şimdiden.

L-Glutamic Acid 4082 mg Glutamine değildir.

1 servisinde 24 gram Protein, 5.5 gram BCAA ve 4 gram Glutamin ve öncülerini bulundurmaktadır.(Kelime oyunu ve Öncüleri)

Bu konuya forumda değinilmişti protein tozlarındaki glutamine ve öncüleri :)

Kas ağrısı için amino asit alabilirsiniz ,universal amino 2700 + olarak protein tozu dülşünoyrsanız Ultimate Prostar

Alternatif ürün;Musclepharm combat ,Gaspari my,Bns -6 ürünlerinde kampanya var fiyatları 120 tl +gaspari aminomax 8000 (fiyat olarak uygun olduğu için bunları sıraladım)

Yaşınız genç olduğundan doğal beslenme ile devam etmenizi tavsiye ederim çok kas ağrısından şikayetçiyseniz sadece amino asit ile devam edebilirsiniz.

L-Glutamic Acid 4082 mg Glutamine değildir.

1 servisinde 24 gram Protein, 5.5 gram BCAA ve 4 gram Glutamin ve öncülerini bulundurmaktadır.(Kelime oyunu ve Öncüleri)

Bu konuya forumda değinilmişti protein tozlarındaki glutamine ve öncüleri :)

Kas ağrısı için amino asit alabilirsiniz ,universal amino 2700 + olarak protein tozu dülşünoyrsanız Ultimate Prostar

Alternatif ürün;Musclepharm combat ,Gaspari my,Bns -6 ürünlerinde kampanya var fiyatları 120 tl +gaspari aminomax 8000 (fiyat olarak uygun olduğu için bunları sıraladım)

Yaşınız genç olduğundan doğal beslenme ile devam etmenizi tavsiye ederim çok kas ağrısından şikayetçiyseniz sadece amino asit ile devam edebilirsiniz.
o zaman benimde bi sorum olcak size..ben ultimate whey kullanıyorum içerisinde 6 gr. dan fazla bcaa bulundurduğu yazıyor aynı zamanda ultimate 12000 bcaa kullanıyorum bcaa yı antremandan hemen önce alıyorum antremandan sonra whey in içinde 6 gr. olduğu için almıyorum. artık antremandan sonra da mı bcaa kulanmalıyım?

Hardline KGT (Kreatin.Glutamin.Taurin) kolayına gelicektir hepsi bir arada.
İçerisinde Kafein ve taurin var yani uyarıcı maddeler idmanda mayışmanı engeller.
Enerji içeceklerinin içeriğine bakarsan taurin ve kafein mutlaka vardır
Kreatin ve Glutaminim bittiğinde almayı düşünüyorum söyliyim dedim işine yarar diye daha kullanmadım yani:D

Hocalarım, abilerim. İstanbul Anadolu Yakasında kapsamlı olarak supplement satan bir yer bulamadım. Kime sorsam bilmiyor.Maltepe de oturuyorum. Bilen varsa söyleyebilir mi? İnternetten almak istemiyorum.

şimdilik protein tozu hariç hiçbi supplemente ihtiyacın yok. vucudunun supplementleri aktif olarak kullanabilmesi için önce sıkı idman yapabilicek seviyeye gelmen lazım. yoksa kullandıklarının hepsi tuvalete gider çok bi işe yaramazlar. 57 kilo olduğunu yazmışsın öncelikle sağlıklı bi şekilde kilo almalısın. bunun için öğünlerinde karbonhidrat (pirinç, bulgur, makarna vs) ve protein (kırmızı et, tavuk, balık, hindi vs) tüketmeye bak. bu beslenmenin yanında güzel bi idman programıyla anrenmanını yaparsan yavaş yavaş istediğin sonuca ulaşırsın.

Back
Yukarı