Bcaa ve Whey hakkinda

Merhaba arkadaslar, 4 aydir spor yapiyorum. Yag oranim %15 mis ama bende armut diye adlandirilian vucut tipi var. yani bacaklarimda yaglanma var. simdi benim programim,

15dk tempolu yokuslu yuruyus
2 bolge agirlik antrenmani (3x12)
Karin
Ve yine 15 dk yuruyus

Ile programimi tamamliyorum.

Asil sorum su:
Benim amacim bacaklardaki yaglari yakmak ve ust vucuttaki kas kutlesini arttirmak. ( bacak hareketlerini 3x15 ve uzeri yapiyorum.) bu durumda takviye olarak hangisi daha iyi bir secenek? Beslenmem ozellikle aksam yeterli degil diye dusunuyorum( ogrenci) ne oneririsiniz?

Cevaplarsaniz sevinirim, su bacagi bi turlu eritemedim kafayi yiyicem. :)
 
Bacak hareketleride yağ yakımına etkili olur illa ama senin bisiklet koşu gibi hareketlere yönelerek nabzını yüksek tutman gerekiyo yağ yakımı için öğrenci işi bir destek diyorsanda c vitamini düzenli olarak tüket bu karnitin sentezini arttırıp yağ yakımına yardımcı olacaktır.
Büyük bir diyete ihtiyacın yok belli bir süre sonra vücut kendini orantılicaktır zaten düzen önemli ;)
 
KARDESIM KOSU BANDINDAN ZIYADE ELEPTIK BİSİKLET YADA SPİNİNG BİSİKLET TERCİH ET O DAHA FAYDALI YAG YAKUMINDA :D[DOUBLEPOST=1517729832][/DOUBLEPOST]BCAA DA MUHAKKAK KULLAN KAS İNŞASINDA DESTEKLER VE KAS KAYBINI ÖNLER
 
Back
Yukarı