BCAA mi Whey Protein mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hukukcu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
body beast devam etmeni öneririm p90x biraz barstarzz a kaçıyor bide gün sıklıgı olarak normal body buildingde ileri seviye bodycilerin yaptıgı antrenman programı o dağılımlı vücut calısma ama beast te öyle olabilir , tavsiyem eğer o 5 kilonu vermek istiyorsan beslenmene dikkat et ve vücudunu dinleyerek çalış vücudun doğrusunu gösterir
Şimdilik body beast e devam edicem zaten program olarak da daha motive edici [emoji4]

Zaten haftanın iki günü bacak bir tek yoruyor cardio ve legs kısmı baya terletiyor. Onun haricinde sanki bicepsleri mesela haftanın bi günü çalışınca çok boş kalmış gibi hissediyorum o konuda..

Öğrenci olduğum için gün içinde yeterli proteini alabildiğimi düşünmüyorum. Kahvaltıda 2 yumurta yiyorum süt yulaf ezmesi vs, öğlen okulda et tavuk. Akşam artık arkadaşlar ne yaparsa onu yiyorum yada kendim tavuk yapıyorum. Bilmiyorum yeterli mi böyle bi antrenmanda.
Dediğiniz gibi Whey içinde bcaa olması beni bi nebze rahatlattı. Bi süre Whey ile idare edebilirim. Peki Whey i bırakıp bcaa kullansam sadece bu nasıl bir sonuç doğurur?

Sent from my SM-N7500Q using Tapatalk
sonuç olarak kas kaybını azaltır, kas artışı sağlar ama 1 2 ayda ayırt edemezsin etkilerini. ileri vadede emin ol whey, bcaa, ve glutamin gibi öncü supplementlerin etkisini daha iyi görürsün. bence whey kullanmaya devam et bir süre çünkü çok fazla bütçe ayıramıyorsan içinde whey daha iyi olur.

sonuç olarak kas kaybını azaltır, kas artışı sağlar ama 1 2 ayda ayırt edemezsin etkilerini. ileri vadede emin ol whey, bcaa, ve glutamin gibi öncü supplementlerin etkisini daha iyi görürsün. bence whey kullanmaya devam et bir süre çünkü çok fazla bütçe ayıramıyorsan içinde whey daha iyi olur.
Çok teşekkürler bilgilendirdiginiz için [emoji4]

Sent from my SM-N7500Q using Tapatalk

Şimdilik body beast e devam edicem zaten program olarak da daha motive edici [emoji4]

Zaten haftanın iki günü bacak bir tek yoruyor cardio ve legs kısmı baya terletiyor. Onun haricinde sanki bicepsleri mesela haftanın bi günü çalışınca çok boş kalmış gibi hissediyorum o konuda..
bu programda böyle devam et istedin kiloları verip istedğin yağ oranına ulasınca buildinge dönersin o zaman dolu dolu hissedersin :)

Back
Yukarı