Bcaa,kreatin ve guluteim ?

Emre32

Üye
Bu üçünü kombine yapmayı düşünüyorum.amacım yağsız kas kütlesi oluşturmak sizce mantıklımı?birde hangi markaları önerirsiniz ve kullanım zamanları nasıl olmalı?örnek antremandan önce şu sonra şu?yardımcı olabilecek deneyimli arkadaşlar varsa sevinirim.
Yaşım 34 boy 1.75 kilo 75.10 aydır aralıksız body yapıyorum.belirli bir gelişim oldu şuanda weider amino asit kullanıyorum likit olanlarından.o bitince bu üçünü kombine yapmam mantıklımı?ayrıca l-carnitinide kullanıyordum o bitti şuanda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Grenada bcaa
Grenada kreatin
Big joy glutamine

Ben hepsinide weider almayı düşünüyordum sizce fark edermi yoksa gerek yokmu??birde hangisini hangi zaman almak gerekir?

bcaa, off günler sabah akşam, on günler sadece sabah uygun dozda. Ben 2gr. alıyorum (85 kg. %15 cıvarı yağ) her dozda.
kreatin, hücresel depo kullanım olduğundan günde 2 gr. kadar alıyorum. Her hangi bir uygun saat de.
L-Glutamin, antreman sonrası protein+süt e ek 3-4 gr. alıyorum. Sadece definasyon dönemlerinde ek olarak kullanıyorum diyet nedeniyle eksik alırım diye. Yoksa bitkisel proteinlerde bolca bulunuyor. Bulk veya güç antremanlarında pek diyet yapmadığımdan kullanmıyorum.

bcaa, off günler sabah akşam, on günler sadece sabah uygun dozda. Ben 2gr. alıyorum (85 kg. %15 cıvarı yağ) her dozda.
kreatin, hücresel depo kullanım olduğundan günde 2 gr. kadar alıyorum. Her hangi bir uygun saat de.
L-Glutamin, antreman sonrası protein+süt e ek 3-4 gr. alıyorum. Sadece definasyon dönemlerinde ek olarak kullanıyorum diyet nedeniyle eksik alırım diye. Yoksa bitkisel proteinlerde bolca bulunuyor. Bulk veya güç antremanlarında pek diyet yapmadığımdan kullanmıyorum.
Valla ben şimdi amino asit likit kullanıyorum.o bittkdenn sonra sadece kreatin kullanmaya karar verdim.kreatin bittikden sonra glutamin kullanacam.böyle bir karar aldım nasıl olacak bakalım.diyetisyenim böyle kullanmamı söyledi.ayrıca diyetisyenimin yaptığı ölçümlerde son bir ayda 1kg civarı kas kütlem artmış ayrıca 200gr falan yağ yakımı olmuş.bunda amino asitin faydası var zannediyorum

Bence bu ürünler ve vg deki etkileri hakkında pek bilgisi yok, başka kaynaklardan da araştırmanı tavsiye ederim...

Bence bu ürünler ve vg deki etkileri hakkında pek bilgisi yok, başka kaynaklardan da araştırmanı tavsiye ederim...
Valla öyle birşeyki gerçekdende kafaları aşırı karıştıran bir süürü şey var.kimileri suplementleri hep kötülüyor kimileride hep övüyor.ben amino likit kullanıyorum faydası olduğuna inanıyorum fakat şu sırttaki sivilce olayı çok moral bozucu.diyetisyenim zaten sporcu diyetisyeni değil bildiğimiz düz diyetisten ama suplementler hakkında bilgi sahibi olduğuna inanıyorum belli ediyor.senin varmı önerebileceğin biyer nereyi araştırayım veya dinleyeyim

Back
Yukarı