Bcaa + glutamin karışımı olur mu ?

Arkadaşlar Merhaba Forumda Yeniyim Müsadenizle Bi Soru Sormak İstiyorum Elimde Scitec Bcaa Express Ve Scitec Glutamin Var Bunları Tek Sheakerda Karıştırsam Olurmu Bcaa Tadı Çok Kötü Oldugundan 2 Yudum İçsem Kusasım Geliyor Cevaplar İçin Şimdiden Teşekkürler

Olur neden olmasın. şöyle de yapabilirsiniz, bcaa'yı ölçekle ağzınıza döküp sonra suyla yutabilirsiniz.

tek porsiyon glutamin kullanıyorsan spordan sonra ayrı al. Eğer spor giriş ve bitişinde kullanıyorsan glutamini spora girmeden karıstırıp almanda sakınca yok . Tadı içinde ya su miktarını arttırıp seyrelt yada meyve suyu kullan.

tek porsiyon glutamin kullanıyorsan spordan sonra ayrı al. Eğer spor giriş ve bitişinde kullanıyorsan glutamini spora girmeden karıstırıp almanda sakınca yok . Tadı içinde ya su miktarını arttırıp seyrelt yada meyve suyu kullan.
yorumun için teşekkürler 2 gündür glutamin ile bcaa yı 250 ml su ile karıştırıp spor sonrası alıyorum spor sonrası almamın nedeni ise spor öncesi kreatin almam ne kadar doğru bilmiyorum ama 2 gündur böyle yapıyorum

Back
Yukarı