launcher21
Üye
Selamlar beyler aranızda yeniyim bir karışım yapmayı düşünüyorum
Scitec Bcaa Xpress 700 gr 2 adet
Optimum glutamin 600 gr 1 adet
İnner armour Arjinin malate 300 gr 1 adet
Bunların bana maliyeti 430 tl ye geliyor
elimde 2.3 kg karışım oluyor
Günde 15 gr kullansam sabah antremandan önce ve sonra şeklinde 5 er grdan
153 servis yapıyor.
xtend, atomic 7 türevi bir bcaa kombosu oluyor, sizin görüşlerinizi almak istiyorum bu konuda?
5 ay gidecek bir bcaa kombosu
her ay 1 adet 30 servis xtend alsam 100 tl den zaten 5 ayda 500 tl eder, ayrıca her servis gün içinde bölünmemiş oluyor, yani 12 gr tek seferde kullanmış oluyoruz onun, 2 servis kullanayım desen 15 günde biter kutu.
Ayrıca ben xtend in içindeki elektrolyte karışmı ve citrulin malat ı pek begenmiyorum, sanki bana şişirilmiş ürün gibi geliyor, benim için içindeki saf glutamin ve bcaa miktarı önemli.
Bana göre bu olay daha mantıklı gibi. sizin de yorumunuzu almak isterim kardeşlerim abilerim. cevaplarınızı bekliyorum.
Scitec Bcaa Xpress 700 gr 2 adet
Optimum glutamin 600 gr 1 adet
İnner armour Arjinin malate 300 gr 1 adet
Bunların bana maliyeti 430 tl ye geliyor
elimde 2.3 kg karışım oluyor
Günde 15 gr kullansam sabah antremandan önce ve sonra şeklinde 5 er grdan
153 servis yapıyor.
xtend, atomic 7 türevi bir bcaa kombosu oluyor, sizin görüşlerinizi almak istiyorum bu konuda?
5 ay gidecek bir bcaa kombosu
her ay 1 adet 30 servis xtend alsam 100 tl den zaten 5 ayda 500 tl eder, ayrıca her servis gün içinde bölünmemiş oluyor, yani 12 gr tek seferde kullanmış oluyoruz onun, 2 servis kullanayım desen 15 günde biter kutu.
Ayrıca ben xtend in içindeki elektrolyte karışmı ve citrulin malat ı pek begenmiyorum, sanki bana şişirilmiş ürün gibi geliyor, benim için içindeki saf glutamin ve bcaa miktarı önemli.
Bana göre bu olay daha mantıklı gibi. sizin de yorumunuzu almak isterim kardeşlerim abilerim. cevaplarınızı bekliyorum.