Merhaba.BB'de 3.ayıma girdim.İlk ay 3gün kardiyo 3gün bb şeklinde beslenmeme özen göstererek tam hatırlamıyorum ama 85kgden 74.6 kgye düştüm.2.ayımdan itibarende kardiyo bırakıp beslenmemi arttırarak sadece bb yapıyorum ancak 1 ayda kreatin (2.hafta) ve whey kullanmama rağmen hiç kilo alamadım genelde 74.8 kg falan oluyorum en çok yediğim günlerde ise 75 en fazla.çok fazla gelişimde kaydettiğimi düşünmüyorum 3 aya göre.neyi yanlış yapıyorum lütfen yardım edin.
Beslenme Programım
Sabah:5 yemek kaşığı yulaf 200gr süt biraz lor 3 yumurta
Öğlen(Antremandan sonra):150-200gr tavuk gögsü yanında tam dolu bir tabak makarna(tahminen 150-200gr).bir kase yoğurt
Akşam:Sebze yemeği ve 1 dilim esmer ekmek.
Yemeklerle su içmiyorum.Gün içinde 4-5lt su içiyorum.kreatini antremandan 45dk önce proteini off günlerde sabah kahvaltıdan 45 dk önce ve antreamandan hemen sonra kullanıyorum.Ayrıca gün arasında badem-ceviz tarzı kuruyemişte yiyorum.Ayrıca akşam 7:30da 2 yumurta ve biraz lor ve süt.
Beslenme Programım
Sabah:5 yemek kaşığı yulaf 200gr süt biraz lor 3 yumurta
Öğlen(Antremandan sonra):150-200gr tavuk gögsü yanında tam dolu bir tabak makarna(tahminen 150-200gr).bir kase yoğurt
Akşam:Sebze yemeği ve 1 dilim esmer ekmek.
Yemeklerle su içmiyorum.Gün içinde 4-5lt su içiyorum.kreatini antremandan 45dk önce proteini off günlerde sabah kahvaltıdan 45 dk önce ve antreamandan hemen sonra kullanıyorum.Ayrıca gün arasında badem-ceviz tarzı kuruyemişte yiyorum.Ayrıca akşam 7:30da 2 yumurta ve biraz lor ve süt.