BB Kamburluğa iyi gelir mi?

evet faydası oluyor ama tam gecırcegını sanmam ama faydası oldugu kesin.

bende dık duramıyordum spordan sonra durusum duzeldı

arkadaşlar bende duruş bozukluğu var..Yani kamburluk bu bb'de kanat çalışmak ile düzelir mi ?

Barfix ve sırt programını düzgün şekilde yaparsanız gözle görünür bir diklik olabilir thums:. Ama herşeyden önce sağlık. Önce bir doktora sormanız gerekli. Hastalığının body e engel olabilmesi, body' in seni daha kötü yapabilmesi durumu olabilir belki.

bu duruma kamburluk demiyelimde duruş bozukluğu diyelim daha iyi olur bence.
bu sorun spor yapmadan önce bende de vardı. spor yapmaya başladıktan sonra fark ettimki dik duruyorum.

evet faydası oluyor ama tam gecırcegını sanmam ama faydası oldugu kesin.

bende dık duramıyordum spordan sonra durusum duzeldı

bende bi yerde okumuştum bi soruyim dedim..

Barfix ve sırt programını düzgün şekilde yaparsanız gözle görünür bir diklik olabilir thums:. Ama herşeyden önce sağlık. Önce bir doktora sormanız gerekli. Hastalığının body e engel olabilmesi, body' in seni daha kötü yapabilmesi durumu olabilir belki.

Doktora gittim dumbell al eline dedi dik durarak yap onu demişti :)

bu duruma kamburluk demiyelimde duruş bozukluğu diyelim daha iyi olur bence.
bu sorun spor yapmadan önce bende de vardı. spor yapmaya başladıktan sonra fark ettimki dik duruyorum.

evet duruş bozukluğu ama kambur gibi görünüyor.bench_O

evet duruş bozukluğu ama kambur gibi görünüyor.bench_O

birkaç resim koysan bakalım nedir durum ve bu arada fiziksel ölçülerinide eklersen belki birkaç fikir vere biliriz. ama en önemlisi senin iyi bir DR görünmen yoksa forumda kim ne derse desin senin DR dan alacağın cevaptan daha iyi olmayacaktır. saygılarımla.

Back
Yukarı